- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Emir büyük yerden desene. :)ben de şimdi anlamına baktım evli kadın isin bebek haberi diyor amiiiin sabah ezanıyla uyandım rüyadan :)
Harika haber, ben rüyalara çok inanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emir büyük yerden desene. :)ben de şimdi anlamına baktım evli kadın isin bebek haberi diyor amiiiin sabah ezanıyla uyandım rüyadan :)
benim de aynı kesilmiş, dün gece eşim başını göğsüme koydu çığlık attım ne oluyorsa ikimizde aynı şey oluyorDün kesildi demiştim ya, hala bir akıntı yok ama bu gece iki üç kez göğüs ağrısıyla uyandım, heralde psikolojik belirti oldu ya.
Brini bana yollaSabah sabah gittim 2 tane test aldımmmm
Bak buna şaşırırım işte. Yemin ederim gülüyorum ama için için çok şaşırdım. Senin de mi akıntın yok?benim de aynı kesilmiş, dün gece eşim başını göğsüme koydu çığlık attım ne oluyorsa ikimizde aynı şey oluyor
Oluuuur göndereyimBrini bana yolla
ben de canım :)) zaten 1-2 hafta öncede kırmızı karanfil gösterildi o da ruhun ete kemiğe bürünüp dünyaya gelmesi demekmiş mitolojide az kaldı sanırım kavuşmamıza :)Emir büyük yerden desene. :)
Harika haber, ben rüyalara çok inanırım.
Bende giderim belki birazdan koyulaşma olmuş mu bakıcam bu arada kuzum ilk idrardan fstketmiyo diyolarOluuuur göndereyim
Sabah sabah koştur koştur gittim saçma bir marka galiba hiç duymadım bu var dedi
Kendimi tutup sabah yapıcam buseferBende giderim belki birazdan koyulaşma olmuş mu bakıcam bu arada kuzum ilk idrardan fstketmiyo diyolar
evet gece falan hiç gelmemiş ped koydum bugün bakalım takip edeceğimçok sinir bozucu bişey yaaBak buna şaşırırım işte. Yemin ederim gülüyorum ama için için çok şaşırdım. Senin de mi akıntın yok?
Benimde kesildievet gece falan hiç gelmemiş ped koydum bugün bakalım takip edeceğimçok sinir bozucu bişey yaa
İlk gebelikte iki üç gün sürebilir deniliyor aslında. Ama kesilmesinde de sıkıntı yok. Normalde olsa kistten diyordum ama hiç adetten dört gün önce gelip öylece kalmamıştı, bakalım üç gün var görücez.evet gece falan hiç gelmemiş ped koydum bugün bakalım takip edeceğimçok sinir bozucu bişey yaa
demek ki yerleşmeymiş senin canım :) kimyasalın akıntısı çok değişik oluyor zaten salya gibi uzuyorBenimde kesildi
canım ben de hamile olduğumu sanmıyorum ama rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye teselli bulmak istiyorum eskiler böyle abuk sabuk durumları ona yorarmış bakalım inşallah diyelim kist falan olmasınİlk gebelikte iki üç gün sürebilir deniliyor aslında. Ama kesilmesinde de sıkıntı yok. Normalde olsa kistten diyordum ama hiç adetten dört gün önce gelip öylece kalmamıştı, bakalım üç gün var görücez.
Zaten benim ikinci ayım daha deyip kendime bi fakir tesellisi yapayım.
Benim geçen ay da böyle yerleşme kanamasına yakın birşey oldu ama adetten 10 gün önce falandı yani alakasızdı.canım ben de hamile olduğumu sanmıyorum ama rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye teselli bulmak istiyorum eskiler böyle abuk sabuk durumları ona yorarmış bakalım inşallah diyelim kist falan olmasın
Üniversite yıllarımdan beri, o zamanlar bekar olmama rağmen ara ara rüyamda kucağımda benim çocuğum olduğu söylenen bir erkek bebek görürdüm. Ve bu hep aynı tombik yanaklı, kara gözlü bi bebek.
Ama tersi çıkarmış ilerde kızın olacak derlerdi qw1qwqqwwabana hep. Nasip ama güzel rüyalar. :)
Canım batımı bekleyemem doktorum erken öğrenmeye çalış mümkün olduğu kadar dedi..Kan pıhtılaşmam olduğu için iğne başlanacak gebelikte.bat ını bekle bence gölgemsi bişi var gibi ama bu kadar veri ile hamilesin diyemeyiz tersi bi durumda üzülürsün çünkü az kalmış zaten birazcık daha sabret canım
kesinlikle ben zaten regl sonrası gideceğim doktora anormal bi durum varsa ortaya çıkar sana da bilgi veririm şu yüzden olmuş diye :)Benim geçen ay da böyle yerleşme kanamasına yakın birşey oldu ama adetten 10 gün önce falandı yani alakasızdı.
Bilmiyorum nasip yau, tamam moral bozmayalım :)
o zaman hemen kan ver canım bugün benceCanım batımı bekleyemem doktorum erken öğrenmeye çalış mümkün olduğu kadar dedi..Kan pıhtılaşmam olduğu için iğne başlanacak gebelikte.
Geldim canım şimdi sağlık ocagina kana daha önce geçer diyorlar beta HCG testte bu kadar silik olsada varsa kanda şuan saptanır herhalde dimio zaman hemen kan ver canım bugün bence
Bende anormal bir durum olduğu için bu kadar sakinim.kesinlikle ben zaten regl sonrası gideceğim doktora anormal bi durum varsa ortaya çıkar sana da bilgi veririm şu yüzden olmuş diye :)
evet canım en azından 5 in üstünde çıkar diye biliyorumGeldim canım şimdi sağlık ocagina kana daha önce geçer diyorlar beta HCG testte bu kadar silik olsada varsa kanda şuan saptanır herhalde dimi