- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
aa seni unuturmuyum hicnapıyosunn
Sürekli temizlik yapıyorum sıkıntıdan zaman geçmiyor :) sen napıyosunn nasıl gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa seni unuturmuyum hicnapıyosunn
Bende susadımSürekli temizlik yapıyorum sıkıntıdan zaman geçmiyor :) sen napıyosunn nasıl gidiyor![]()
yaa hadi inşallah gelmesinŞu an bir şey yok inşallah gelmez![]()
Sadece göğüslerimde ağrı var. O yüzden gelecek diye korkuyorumyaa hadi inşallah gelmesinpeki belirti var mı
Bende susadımsabah kalktıgımda su icicektim sonra mutfaga giderken oruclu oldugum aklıma geldi
Azze benide yazarmısın listeye:) bat 3 mayıs bu 8. Denemem ilk çocuğum olucak inşallah . Düşük vb. Hiçbişey yaşamadım :/ kist tedavisi gördüm Nisan ayında doğum kontrol hapı içtim yani 1 ay , umarım bu güzel hayırlı ayda rabbim beni ve bu topikteki tüm arkadaşlarımı müjdeler aminn
İnşallahAyy aynı gündeyiz inş güzel haberler alırız :)
Ekledim senide canım. Umarım bu mübarek ayın hürtmetine hepimiz hamile kalırızAzze benide yazarmısın listeye:) bat 3 mayıs bu 8. Denemem ilk çocuğum olucak inşallah . Düşük vb. Hiçbişey yaşamadım :/ kist tedavisi gördüm Nisan ayında doğum kontrol hapı içtim yani 1 ay , umarım bu güzel hayırlı ayda rabbim beni ve bu topikteki tüm arkadaşlarımı müjdeler aminn
İnşAllahAy inşallah![]()
Amin canım cümlemizinkini. Evet zaman gectikce alısıyo 10 gün sonra regl günüm inşallah gelmezYaaa ilk zamanlar unutuyor insan:) Allah kabul etsin canım
Nasıl gidiyo kuzum nasılsınaynen benmde sadace batma vardı kasıktaa o kdr bide bel ağrısl canm adet günü yerleşme gördüm test yaptmDaha yeni başlıyoo Belirtiler kuzum
Amin canım cümlemizinkini. Evet zaman gectikce alısıyo 10 gün sonra regl günüm inşallah gelmez![]()
iyim canm yatmakla değerlendiriyom günlerimi dikkatliyim işimi yavaç yavaş az az yapıp uzanıyorum yineNasıl gidiyo kuzum nasılsın
Beyaz akıntı bende de var. Bakalım bekleyip göreceğimİnşAllahHamişsindir ben kesin oldum dedim gece kalktm cok azcık lekelenme vardı sbha gelir dedi ve baktmki kesilmiş hala adet olcam gibi hiss var ama bakınca sadece Akıntıı oda ilk aylarda normalmişş benm beyaz yoğun bazen oluyo hiss ediliyo