• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gecıkmem oldu 2 gün var batıma dünde bugünde test yaptım hep silik çıktı insallah vardır her ay beklemek çok zor
İnşallahh cnm gecıkme olmadan sılık cıkması normal, kan ile de kesinleşir sonucun inşallah ❤️🙏🏻

Valla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))
BENİMDE bat 3 mayıs gerçekten bu ay baş ağrısı miğde bulantısı ve uyku hali aşırı var . Bakalım hayırlısı inşallah

Selam kızlar bende geldim nisandan mayısa bat tarihim 18 mayıs

Kızlar hayırlı ramazanlar benim bi oglum var bide düşügüm oldu yaklaşık 8 aydırdı bebek istiyoruz batıma 2 gün kaldı dün ve bugün nerdeyse 7 tane test yaptım hep 5 dk icinde çok çok silik bir cizgı çıkıyor sizce varmıdır biseyler
Var canım bunda çizgi

Bende araniza katiluyorum kizlar. Bugun regl oldum yine gelecek ata kaldi 😑
Normal hayatima donmeyicok istiyorum. Neymis bu bebek denemeleri y’a cok yorucu resmen yiprandim
Hosgeldin canım. Yeni bat ne zaman listeye ekleyelim. Ne zamandır deniyosun

Eki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrr🌸🌸 bu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Kuzular bugün daha iyi oldu gibi bakar mısınız??? Dün değerlendirdik bakalım hayırlısı ile olsun inşallah 🌸🌸
2AC7B193-8723-4EF8-AA5F-E1509E39EF41.webp

Back
X