- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
İnşaallah canımCanım ovulasyon olacağı zaman o sarı akıntın şeffafa donecektir.
Var cnm, tebrik ederimDayanamadım kızlar bunda şimdi yaptım
Acele etme canım regli gelene kadar umut var demektirKizlar test yaptim sonuc negatif bata 3 gun hem erken gebelik hem normal gebelik testinden yaptim olmadi
Adetim gelecek gibi bir hiss var ((((((Acele etme canım regli gelene kadar umut var demektir
Canım gecıkmem oldu 2 gün var batıma dünde bugünde test yaptım hep silik çıktı insallah vardır her ay beklemek çok zorVar cnm, tebrik ederim ❤ gecikmen kaç gün oldu
İnşallahh cnm gecıkme olmadan sılık cıkması normal, kan ile de kesinleşir sonucun inşallahCanım gecıkmem oldu 2 gün var batıma dünde bugünde test yaptım hep silik çıktı insallah vardır her ay beklemek çok zor
BENİMDE bat 3 mayıs gerçekten bu ay baş ağrısı miğde bulantısı ve uyku hali aşırı var . Bakalım hayırlısı inşallahValla canım günlerdir baş ağrısı çekiyorum nerdeyse 1 haftadır da ara ara adet olacakmış gibi ağrı var sinir oluyorum. Öyle işte akşam bu şekilde geçiyor kuşum kafamda şu an :))
Benimde 4 mayıs maşallh hiç belirtim yokBENİMDE bat 3 mayıs gerçekten bu ay baş ağrısı miğde bulantısı ve uyku hali aşırı var . Bakalım hayırlısı inşallah
Sorma hele bide kimyasaldan sonra iki ayds çöktüm resmenBende araniza katiluyorum kizlar. Bugun regl oldum yine gelecek ata kaldi
Normal hayatima donmeyicok istiyorum. Neymis bu bebek denemeleri y’a cok yorucu resmen yiprandim
Var canım bunda çizgiKızlar hayırlı ramazanlar benim bi oglum var bide düşügüm oldu yaklaşık 8 aydırdı bebek istiyoruz batıma 2 gün kaldı dün ve bugün nerdeyse 7 tane test yaptım hep 5 dk icinde çok çok silik bir cizgı çıkıyor sizce varmıdır biseyler
Sen kac aydir deniyorsun canim ? valla yaslandim keske biri bana onceden deseymis zor hamile kalmak diye.Sorma hele bide kimyasaldan sonra iki ayds çöktüm resmen
İki aya yakınn canım evet fimlerdeki gibi bi gecede olmuyomış o işSen kac aydir deniyorsun canim ? valla yaslandim keske biri bana onceden deseymis zor hamile kalmak diye.
Hosgeldin canım. Yeni bat ne zaman listeye ekleyelim. Ne zamandır deniyosunBende araniza katiluyorum kizlar. Bugun regl oldum yine gelecek ata kaldi
Normal hayatima donmeyicok istiyorum. Neymis bu bebek denemeleri y’a cok yorucu resmen yiprandim
Hosgeldin canım aramıza sen ne zamandır deniyosunSelam kızlar bende geldim nisandan mayısa bat tarihim 18 mayıs
Eki Görüntüle 2624347 selam kuzular ben bugün yumurtlama gördüm dua edin bana nolurrrrbu sefer hayırlısı ile olsun hepimize nasip olsun inşallah ben de sizlere duacıyım
Kuzular bugün daha iyi oldu gibi bakar mısınız??? Dün değerlendirdik bakalım hayırlısı ile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?