- 2 Şubat 2020
- 110
- 111
- 23
- 36
İnsallah canım çok teşekkür ederimCanım gebelik var görünüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım çok teşekkür ederimCanım gebelik var görünüyor![]()
Çogu kisi beyaz akıntidan bahsediyor surekli olmasada gelmis seninde, en azından gecikme olursa akıntımıza bakıp takip yapmak iyi olur sanirımbenm 2gün gecti beyaz akıntım var bazen gelir bazen hayr
Bizlere de dua et canımİnsallah canım çok teşekkür ederim
aynen canm adet gelir gibi hiss oluyo aşaöda ama bakıyosunki beyaz sulu hemde içinde beyaz akıntıÇogu kisi beyaz akıntidan bahsediyor surekli olmasada gelmis seninde, en azından gecikme olursa akıntımıza bakıp takip yapmak iyi olur sanirım
Bak oyle hic akıntım olmamıstı iyi oldu soyledigin zatem gebe de kalmadim hicaynen canm adet gelir gibi hiss oluyo aşaöda ama bakıyosunki beyaz sulu hemde içinde beyaz akıntı
niye bu kdr bekledin erken gebelik test yap gectiyse clkması lazm varsa
Akınti durumun nasıl canım hic mi belirti yok
Sari akıntidan sonra reglim geldi benim canım, insallah senin gelmezPazartesi test yapmıştım negatifti. Aralık ayında da prolaktin yüzünden 15 gün gecikmem oldu o yüzden yapmadım yine o yüzdendir diye.
Çok yoğun akıntım yok ara ara yine Sarı akıntı geliyor.
Belirti hiç bişey yok. Koku hassasiyeti var ama o hep vardı zaten
Umudum olmadığı için belirti de aramıyorum galiba.
Aynen oyle ben de bu ay geikme olsa dahi test yapmama karari aldim canim negatifi gore gore çok uzdük kendimizi 7 8 gün beklicem gecikirse tabiDaha önce okuyordum da ne saçma düşünüyor bu insanlar diyordum ama gerçekten ben de negatif görmekten korkuyorum testte.
İnsan yaşamadan bilmiyormuş.
Bende de sarı akıntı var suan ama daha ovulasyon testinde pozitif gormedimSari akıntidan sonra reglim geldi benim canım, insallah senin gelmezbebis vardır
Canım ovulasyon olacağı zaman o sarı akıntın şeffafa donecektir.Bende de sarı akıntı var suan ama daha ovulasyon testinde pozitif gormedim
Aynen oyle ben de bu ay geikme olsa dahi test yapmama karari aldim canim negatifi gore gore çok uzdük kendimizi 7 8 gün beklicem gecikirse tabi
Sari akıntidan sonra reglim geldi benim canım, insallah senin gelmezbebis vardır
Olsun belirti araya araya gebelik oluşmadı hic belirtim yoktu sana hamileymisim dersin valla canım hamileysen aynısından ben de istiyorum hic belirti olmasın şaşıp kalayım hamile olduğumaNasip canım artık gelecekse gelsin zaten vakit geçiyor boşuna
Pazartesi gelmezse eğer benim de 7. gün olacak o zaman alır yaparım.
His de yok ki hiç sıfır yani. Eğer hamileysem de derim "senin annen duygusuzdu yavrum" diye![]()
Hamilesin sen canımDayanamadım kızlar bunda şimdi yaptım
Olsun belirti araya araya gebelik oluşmadı hic belirtim yoktu sana hamileymisim dersin valla canım hamileysen aynısından ben de istiyorum hic belirti olmasın şaşıp kalayım hamile olduğuma![]()
Dayanamadım kızlar bunda şimdi yaptım
Amin canım Allah bizlere de nasip etsin o duyguyuHadi inşallah canım
Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize.![]()
Amin canım rabbim tüm isteyenlere versin bu mübarek gün hürmetineHamilesin sen canımama erken henüz seninki 2 gün sonra falan tam o isteğin koyulugu gorursun
![]()
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesiniz ama çok yeni daha
Allah kucağınıza almayı nasip etsin.