Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benm 2gün gecti beyaz akıntım var bazen gelir bazen hayr
Çogu kisi beyaz akıntidan bahsediyor surekli olmasada gelmis seninde, en azından gecikme olursa akıntımıza bakıp takip yapmak iyi olur sanirım

Çogu kisi beyaz akıntidan bahsediyor surekli olmasada gelmis seninde, en azından gecikme olursa akıntımıza bakıp takip yapmak iyi olur sanirım
aynen canm adet gelir gibi hiss oluyo aşaöda ama bakıyosunki beyaz sulu hemde içinde beyaz akıntı

aynen canm adet gelir gibi hiss oluyo aşaöda ama bakıyosunki beyaz sulu hemde içinde beyaz akıntı
Bak oyle hic akıntım olmamıstı iyi oldu soyledigin zatem gebe de kalmadim hic bunu ekliyorum notlarima kesin bu ay psikolojik yaparım

niye bu kdr bekledin erken gebelik test yap gectiyse clkması lazm varsa

Pazartesi test yapmıştım negatifti. Aralık ayında da prolaktin yüzünden 15 gün gecikmem oldu o yüzden yapmadım yine o yüzdendir diye.

Akınti durumun nasıl canım hic mi belirti yok

Çok yoğun akıntım yok ara ara yine Sarı akıntı geliyor.

Belirti hiç bişey yok. Koku hassasiyeti var ama o hep vardı zaten

Umudum olmadığı için belirti de aramıyorum galiba.

Daha önce okuyordum da ne saçma düşünüyor bu insanlar diyordum ama gerçekten ben de negatif görmekten korkuyorum testte.

İnsan yaşamadan bilmiyormuş.

Sari akıntidan sonra reglim geldi benim canım, insallah senin gelmez bebis vardır

Daha önce okuyordum da ne saçma düşünüyor bu insanlar diyordum ama gerçekten ben de negatif görmekten korkuyorum testte.

İnsan yaşamadan bilmiyormuş.
Aynen oyle ben de bu ay geikme olsa dahi test yapmama karari aldim canim negatifi gore gore çok uzdük kendimizi 7 8 gün beklicem gecikirse tabi

Aynen oyle ben de bu ay geikme olsa dahi test yapmama karari aldim canim negatifi gore gore çok uzdük kendimizi 7 8 gün beklicem gecikirse tabi

Sari akıntidan sonra reglim geldi benim canım, insallah senin gelmez bebis vardır

Nasip canım artık gelecekse gelsin zaten vakit geçiyor boşuna

Pazartesi gelmezse eğer benim de 7. gün olacak o zaman alır yaparım.

His de yok ki hiç sıfır yani. Eğer hamileysem de derim "senin annen duygusuzdu yavrum" diye

Olsun belirti araya araya gebelik oluşmadı hic belirtim yoktu sana hamileymisim dersin valla canım hamileysen aynısından ben de istiyorum hic belirti olmasın şaşıp kalayım hamile olduğuma

Olsun belirti araya araya gebelik oluşmadı hic belirtim yoktu sana hamileymisim dersin valla canım hamileysen aynısından ben de istiyorum hic belirti olmasın şaşıp kalayım hamile olduğuma

Hadi inşallah canım

Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…