- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Benim adet de gecikecek bu durumda değil miŞeffaf akıntı olduğu zaman bende 1 2 gün sonra piki görüyorum canım sendede öyle olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet de gecikecek bu durumda değil miŞeffaf akıntı olduğu zaman bende 1 2 gün sonra piki görüyorum canım sendede öyle olabilir
Benim adet de gecikecek bu durumda değil mi
Yaaaaaaaaa insallahhhhhh Hiçbirimiz olmayalım 9 ayEvet de hemen neden adeti bekliyorsun ki belki 9 ay olmayacaksın :)
Yaaaaaaaaa insallahhhhhh Hiçbirimiz olmayalım 9 ay
yok canım yaşamadıydım hiç. ilk kez zaten çizgi gibi bişiy görmüştüm testlerde koyulaşmadı. dün göğüslerim çok ağrıyordu bugğn bi anda bitti gitii..Canim sen hic kimyasal yasamismiydin? Yasamadiysan bu iyi bir haber her turlu
Insallah bir sonraki ay canim. Pozitif bakmaya calis bu olaya cok zor olsadayok canım yaşamadıydım hiç. ilk kez zaten çizgi gibi bişiy görmüştüm testlerde koyulaşmadı. dün göğüslerim çok ağrıyordu bugğn bi anda bitti gitii..
evet canım benim anlamadığım şey su bilenler aydınlatırsa sevinirm. benim olabilitesi olan iki değerlendirmem oldu. biri 26 ağustos ilk pik gübü biri 29 çatlama günüydü. şimdi şüpheli ilişkilerden kaş gün geçmeli ki idrarda çıksın. yani evet bat 11 i ama ilişki bazında bakınca nasıl değerlendircezInsallah bir sonraki ay canim. Pozitif bakmaya calis bu olaya cok zor olsada
Çatlamadan 12 gün sonrası deniyor canım idrarda tabi daha erken öğrenenler de oluyor ama temel olarak bu şekildeevet canım benim anlamadığım şey su bilenler aydınlatırsa sevinirm. benim olabilitesi olan iki değerlendirmem oldu. biri 26 ağustos ilk pik gübü biri 29 çatlama günüydü. şimdi şüpheli ilişkilerden kaş gün geçmeli ki idrarda çıksın. yani evet bat 11 i ama ilişki bazında bakınca nasıl değerlendircez
tamam canım belki gelecek aylarda bu bilgi işime yarar :)Çatlamadan 12 gün sonrası deniyor canım idrarda tabi daha erken öğrenenler de oluyor ama temel olarak bu şekilde
Canım iğneyi bıraktığın için olabilir miYok kuzum regl değil gibi lekelenmelerde yeni bitti anlayamadım ama ne bu
Anesteziliymis canim niye korkuyosunki? Rahim filminden cok umitliyim ben, sende sevin benceKızlar merhaba çok gerginim yarın rahim filmi çekileceğim anestezili olacakmış inanın içim çok değişik korkuyorum
bazı insanlar bunu bilincli yapıyor. Gercekten canını yakmak icin. Bu insanlara istediklerini verme aslaAmaçları ne bende anlamadım. İşte aynen senin bu düşüncenden bekliyorum ama hep yanımda aynı konu açılıyor ne diyim ki
Olabilir kuzum 90günde vücuttan tamamen atılıyor yazıyor tam 90gün olduuCanım iğneyi bıraktığın için olabilir mi
O embriuoya bagli su zamanlardada yasayabilirsn benceTabi ki yaptım. Ama yerleşme ne zaman olurki 26 siydi catlama
Supheli iliskinin üzerinden kaç gün gecti
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahKızlarr. Testi yapalı 4 dakika oldu sonuç bu. Allahım sana şükürler olsun. Elim ayağım titriyor. Allahım sana şükürler olsunnn