- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Ben anında söylerim valla onca stresi neden bi tek ben çekiyimBenimkinin de 12 ekim doğum günü ama ben gelecek ay hamile kalırsam o zaman söylerim diyodum benim eşim olsa kıyameti koparırdı nasıl bana söylemezsin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anında söylerim valla onca stresi neden bi tek ben çekiyimBenimkinin de 12 ekim doğum günü ama ben gelecek ay hamile kalırsam o zaman söylerim diyodum benim eşim olsa kıyameti koparırdı nasıl bana söylemezsin diye
Benimki ne tepki verecek bilmiyorumBenimkinin de 12 ekim doğum günü ama ben gelecek ay hamile kalırsam o zaman söylerim diyodum benim eşim olsa kıyameti koparırdı nasıl bana söylemezsin diye
Belkide dayanamam söylerim canımEsinede söylersin ailelere soylemeyelim kalp atisindan sonra soyleris diye aranzda kalsn simdilik
Canim sen hic kimyasal yasamismiydin? Yasamadiysan bu iyi bir haber her turlu.
evet canj. aynı marka zaten regl belirtilerim başlaıd şuan geliyor kırmızılar
Supheli iliskinin üzerinden kaç gün gectiSelam kizlar!
Benim 1 yaşında ikizlerim var ama hep acaba tekrar mi hamile kalsam diye konusuyoduk esimle. Sizleri okuyunca bir gaz geldi bana
Geçenlerde istemeden bir kazaya sebebiyet vermis olabilirim su an kasık ağrısı ve beyaz akıntım var. Bunlar gebelik belirtisi miydi kac gunde test sonucu verirdi?
Ben herşeyi hafizadan silmisim
Kirmizi degilse yerlesmedir akintiyi takip et bide gebelik testin varsa tekrarla koyulasmis mi diye yine kimyasal olmasinKızlar sınavdan çıktım şimdi kahve akıntı olmuş acaba yerleşme mi yoksa adet mi yaa
Kuzu tekrar bi test yapsanaKızlar sınavdan çıktım şimdi kahve akıntı olmuş acaba yerleşme mi yoksa adet mi yaa
Testim yok işte takip edicem belki yine kimyasaldır ama kimyasalda kahve gelmedi direkt kırmızı gelmiştiKirmizi degilse yerlesmedir akintiyi takip et bide gebelik testin varsa tekrarla koyulasmis mi diye yine kimyasal olmasin
Bat a kaç var yerleşme de olabilirKızlar sınavdan çıktım şimdi kahve akıntı olmuş acaba yerleşme mi yoksa adet mi yaa
O zaman yerlesmedir stres falan yaptinmi sinav diye ondan da olabilirTestim yok işte takip edicem belki yine kimyasaldır ama kimyasalda kahve gelmedi direkt kırmızı gelmişti
Nasıl ağrıyor neden ki acaba regl falan mı olacaksınKızlar benimde aşağıda bir ağrı var ki anlatamam
26 ydi catlamaBat a kaç var yerleşme de olabilir
Yok kuzum regl değil gibi lekelenmelerde yeni bitti anlayamadım ama ne buNasıl ağrıyor neden ki acaba regl falan mı olacaksın
Tabi ki yaptım. Ama yerleşme ne zaman olurki 26 siydi catlamaO zaman yerlesmedir stres falan yaptinmi sinav diye ondan da olabilir
İşte kuzum ben de kan testinden sonra söylerim heralde duramam zaten yüzümden belli olur ki tüm gün yüzümde bir sırıtma olacağı içinBen anında söylerim valla onca stresi neden bi tek ben çekiyim
Kızlar takvime göre bugün yumurtlama görmem lazımdı ama ovulasyon testinde hala piki görmedim, seffaf akıntım var,yarın mı olacaktır yumurtlama?