- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Test alim oraya gitmişken salı günü de sağlık ocağına gidip vereyim kanCaktrmadan git kan ver o zaman acilde calismiyorsa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test alim oraya gitmişken salı günü de sağlık ocağına gidip vereyim kanCaktrmadan git kan ver o zaman acilde calismiyorsa tabi
Hadi bakalım güzel sonuclarla gelTest alim oraya gitmişken salı günü de sağlık ocağına gidip vereyim kan
.Kimyasal mi oldun acaba ya erken bakıncada bu sorun oluyor ayni marka testlemi yaptin testi
Tamam canım belliki kimyasal olmussun üzülmek yok rahim kendini gebelige hazrlamis demektir önumüzdeki ay hamileyim diceksin insallah Ebruseyda nında bak öyle olmustu.
evet canj. aynı marka zaten regl belirtilerim başlaıd şuan geliyor kırmızılar
Bide fısıldayarak söylemiyolar mı ölüyorumhahahhah napsın adamlarda mecbur gitcekler
Ahah kuzum geçen nöbette 3 tane erken gebelik iki tane de normal gebelik aldı biri ve onları o kdar iyi anlıyorum ki
Yaa eşine söylemedin mii ne güzel bir sürpriz olacak ben heyecanlandımTest alim oraya gitmişken salı günü de sağlık ocağına gidip vereyim kan
Yaaaa bizde eczanedekiler ne düsünuyor acaba diyodukBide fısıldayarak söylemiyolar mı ölüyorum
Ahah kuzum geçen nöbette 3 tane erken gebelik iki tane de normal gebelik aldı biri ve onları o kdar iyi anlıyorum ki
Yok canım henüz söylemedim eğer sağlıkla ilerlerse gebeliğim 15 ekimde söylemeyi düşünüyorumYaa eşine söylemedin mii ne güzel bir sürpriz olacak ben heyecanlandım
Canım olumlu tarafından bakalım, çok uzun zamandır bekliyorsun ve ilk defa kimyasal gebelik yaşadın belki de Bu normal bir gebeliğin habercisi Regen_ in de dediği gibi.
evet canj. aynı marka zaten regl belirtilerim başlaıd şuan geliyor kırmızılar
Eylul mu dicektin ekim nedirYok canım henüz söylemedim eğer sağlıkla ilerlerse gebeliğim 15 ekimde söylemeyi düşünüyorum
Yok ekim eşimin doğum günüEylul mu dicektin ekim nedir
Birde canım şimdi söylersem eşim direkt ailesine söyler ben istemiyorum kalp atışını duyana kadar onların öğrenmesini oyüzdenEylul mu dicektin ekim nedir
Kız naptınYok canım henüz söylemedim eğer sağlıkla ilerlerse gebeliğim 15 ekimde söylemeyi düşünüyorum
Nedennn kiKız naptın
O zamana kadar dayanabilcek misin esin yanasmak isteyecektr bu surede ki ilk 2 3 ay doktorlar önermiyor biliyosun dimi uzak tut kendinden bebisin yerlesmesine kolaylik sağlaYok ekim eşimin doğum günü
Bakalım artık dayanabilirsemO zamana kadar dayanabilcek misin esin yanasmak isteyecektr bu surede ki ilk 2 3 ay doktorlar önermiyor biliyosun dimi uzak tut kendinden bebisin yerlesmesine kolaylik sağla
Benimkinin de 12 ekim doğum günü ama ben gelecek ay hamile kalırsam o zaman söylerim diyodum benim eşim olsa kıyameti koparırdı nasıl bana söylemezsin diyeNedennn ki
Esinede söylersin ailelere soylemeyelim kalp atisindan sonra soyleris diye aranzda kalsn simdilikBakalım artık dayanabilirsem