- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
Koyu kız gebe sin işte. Diğer testi yapsana cnm aldığın gebeliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyu kız gebe sin işte. Diğer testi yapsana cnm aldığın gebeliği
Üç gündür süren lekelenme bugün kesildi. Bat yarın ama sanırım testi yarın değil de salı yapıcamAynı kafadayız
ovülasyon testimi göre göre yeteeeer diyeceksiniz en sonKoyu kız gebe sin işte. Diğer testi yapsana cnm aldığın gebeliği
Gününde yap kuzu. Kendin için..Normal test var bugün aldım acaba akşam yapsam mı adet 10 eylül
Kuzum silik çizgi gördüm ya içim içimi yiyor koyulaştımı diyeGününde yap kuzu. Kendin için..
Canım dünkü silik olanı yaptım en son korkuyorum açıkcası yok olduysa o siliklik diyeWuhuuu ne güzel görünüyor :) gebelik testi neden yapmıyorsun ki:)
Hemen şimdi yap benceovülasyon testimi göre göre yeteeeer diyeceksiniz en son
canım akşam mı yapayım sabah mı
Canım dünkü silik olanı yaptım en son korkuyorum açıkcası yok olduysa o siliklik diye
Kasığım ağrıyor bugün çok fena
Yaaaaaa kuzuuu hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr. Testi yapalı 4 dakika oldu sonuç bu. Allahım sana şükürler olsun. Elim ayağım titriyor. Allahım sana şükürler olsunnn
Ama idrarımı tutmadım bari 2 saat tutayım şuan hiç yok kiHemen şimdi yap bence
Ay çok heyecanlıyım iğnedense bu ağrı tamamen hazırım demektir inşallahOndandır canım bence
Ozaman 2 saat tutayım idrarımı sonra yapayımmValla bu koyulukla silik çıkacağını hiç sanmıyorum canım bence yapmalısın yani :)
hayır ne diye ovulasyon yaparsın çişi israf etme öyle tm bekliyorum hadi çişiniAma idrarımı tutmadım bari 2 saat tutayım şuan hiç yok ki
Aslında bu amaçla gitmemiştik. Yıldönümümüz için bir günlük kaçamak yapalım demiştik. Pandemiden dolayı özel aile havuzu kiraladık ve birkaç saat geçirdik sadece. Sonra döndük. Rabbim vesile kıldı ve oldu çok şükür.AY çok güzel hayırlı olsun bu kaplıca olayını arkadaşımdan da duymuştum tek seferde olmuş onunda
Amin canım hepinize de en hayırlı zamanda nasip olur inşallahYaaaaaa kuzuuu hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Haklısın seni çok iyi anlıyorum. Ben de meraktayım ama net olsun üzülme diye dedim. Sizler burda üzülünce içim eziliyor benim de.Kuzum silik çizgi gördüm ya içim içimi yiyor koyulaştımı diye
AmiinnnnnAmin canım hepinize de en hayırlı zamanda nasip olur inşallah
Amiiiin çok aminnnnnn inşallahAmin canım hepinize de en hayırlı zamanda nasip olur inşallah