- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Ban yemistim geriden geliyorumyok tatlım sabahki test bu, onu şimdi görmüş Regen_ onun kulisini yeni yaptık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ban yemistim geriden geliyorumyok tatlım sabahki test bu, onu şimdi görmüş Regen_ onun kulisini yeni yaptık :)
Ben de tekrarladın sandım inşallah vardır bebişyok tatlım sabahki test bu, onu şimdi görmüş Regen_ onun kulisini yeni yaptık :)
Kuzum teşekkür ederim bakıcam mutlakaAstrologelvan tavsiye ederim canım bendegulcandarli bi de
Teşekkür ederim canımmmHadi gözün aydın canım bu silik değil resmen belli bi çizgi var
GünaydıınnnnGünaydın kızlar
Naptın kuzum testii tekrarladın mı? Ben bu sabah ilk idrarla yaptım ama malesef adetim ya yarın olacak yada 8 EylüldeGünaydın kızlar
Yok kuzum tekrarlayamadım testim yok maalesefNaptın kuzum testii tekrarladın mı? Ben bu sabah ilk idrarla yaptım ama malesef adetim ya yarın olacak yada 8 Eylülde
Günaydın canım napıyorsunGünaydın
Günaydın tatlım eşimin uyanmasını bekliyorum sen napıyosun bakim dün çok konuşamadık benim şu kanama yüzündenGünaydın canım napıyorsun
Uzanıyorum canım ağrım var adet olacağım diye çok korkuyorum eşime de bişey söylemedim henüzGünaydın tatlım eşimin uyanmasını bekliyorum sen napıyosun bakim dün çok konuşamadık benim şu kanama yüzünden
Bişi olmaz kuzum normal o his her hamile yaşıyorUzanıyorum canım ağrım var adet olacağım diye çok korkuyorum eşime de bişey söylemedim henüz
Ya rahime tutunamazsa diye endişeleniyorum
İnşallah benimle kalır kuzumBişi olmaz kuzum normal o his her hamile yaşıyor
İnşallah canım sen ne kadardır istiyordun, benim de leke kesilmiş ama ara ara karnıma ağrı giriyor regl olacakmışım gibi sinirim bozuldu iyiceİnşallah benimle kalır kuzum
Acaba yerleşme falan mıydı kuzum yerleşmeden 3 gün sonra falan test öneriyorlarİnşallah canım sen ne kadardır istiyordun, benim de leke kesilmiş ama ara ara karnıma ağrı giriyor regl olacakmışım gibi sinirim bozuldu iyice
Günaydın canım ya acaba benimde mi silinecek ki testim zaten silik di korkuyorumgünaydın kızlar benim de sabah yaptığım test tertemiz. koyulaşsın diye beklerken tamamen silindi..bu ay da elendik. cidden yoruldum. iyi pazarlar herkese