Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim belim ve karnım ağrımaya başladı regl olacağım sanırımKuzum bende yok kesin, olsa çıkardı dün yapmıştım ya adeti beklicem gecikirse yaparım ben
Tamam bekliyoruz bak burda merakla
Belkide seninki nazlıdır biraaazKuzum bende yok kesin, olsa çıkardı dün yapmıştım ya adeti beklicem gecikirse yaparım ben
Amin kuzum sağol darısıııı tüm isteyenlere inşallaaaahSağlıkla kucagina al
Yaaaa evettt kuzum ya sende çok destek oldun bana sana ayrı teşekkür ederimfk99 mayis annesi topigi ugurlu geldi
Testim yok ki bitti canım sonuncuyı yaptımYarın birdaha ovülasyon yap kuzım bence ona göre test yap
Diz ağrısı belirti mi acaba benim. 3 gündür dizim ağrıyordu canım ama öncesinde ben emar çekildim doktor krem yazmıştı ondandır diye düşünmüştümValla benim belim ve karnım ağrımaya başladı regl olacağım sanırım
Hadi ya tamam canım haklısın pko dandırPko oldugu icin ovu testin boyle cikmasi normal canım benmde oyleydi ama gebelik olmadı olmama ihtimalini dusunerek gebelik testini yap sonra uzuluyoruz
Ozaman kuzum yarın test yap istersen ama her iki seçeneğide göz önüne alarak yap sonucunda üzüleceğini düşünüyorsan yapıp da kendini sıkıntıya sokmaTestim yok ki bitti canım sonuncuyı yaptım
Tam olarak yerleşme kanaması zamanı. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün ? Belirti olmaması cok normal çünkü belirtiler genelde implantasyondan sonra çıkıyor. Benim de gebe kaldığımda yumurtlamadan sonra akıntım hiç bitmemiştir. İnşallah gebeliktirHay allahım şaka gibi ama benim hiç belirtim yok hamile olmam imkansız gibi bi şey
Sana hamile kalirsin demistim kuzum Allahım sağlıkla kucağna almayi nasip etsin pazartesi kan vermeye gidersinYaaaa evettt kuzum ya sende çok destek oldun bana sana ayrı teşekkür ederim
Hala inanamıyorum Eğer gerçekten hamile isem Batı bekliyorum bakalım
Benimde 2 ay oyle cikti hatta piki gordum ama hamilelik olmadi doktorum pki gorunumu var demisti ki ondanmis oylr görmem test yapcaksan yap yinede ama üzme kendini olumsuz olursaHadi ya tamam canım haklısın pko dandır
Catlamadan sonra kacinci gün yaptin kuzum testiKuzum bende yok kesin, olsa çıkardı dün yapmıştım ya adeti beklicem gecikirse yaparım ben
Amiiiiin kuzummmmmm darısı isteyen herkeseSana hamile kalirsin demistim kuzum Allahım sağlıkla kucağna almayi nasip etsin pazartesi kan vermeye gidersin
Amin kuzum bizede dua etAmiiiiin kuzummmmmm darısı isteyen herkese
Canım benim bu ay ovü de tam koyuluk olmadı ama en koyu gördüğüm tarih 25 ağustostu 10 Eylül de batTam olarak yerleşme kanaması zamanı. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün ? Belirti olmaması cok normal çünkü belirtiler genelde implantasyondan sonra çıkıyor. Benim de gebe kaldığımda yumurtlamadan sonra akıntım hiç bitmemiştir. İnşallah gebeliktir
Ederim kuzum tabikiAmin kuzum bizede dua et
Canım normal bence rahim büyüyor doğal olarak ağrı olurKızlar allah aşkına bana bir yardım edin. 3-4 haftalık hamileyim. Adet sancısı gibi bir ağrıyı her gün karnımda kasıklarımda hissediyorum. 15 sn kadar sürüyor. Günde 4-5 defa oluyor. Bu nedir neyin nesidir normal mi ya valla bıktım
Yok valla benimki yapmıyorYa eşleriniz böyle üst üste ilişki de hiç sorun yapmıyor mu kızlar benim ki sorun yapıyor mümkün değil üst üste üç dört gün e ikna edemiyorum