- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi duruyorBugün yumurtlamanın 10. Günü kızlar ben de merak ettim Bi ovualsyon testi yaptım zaten sıvı az alıyorum diye dikkat etmedim pek, bu şekilde çıktı
Seninde ovülasyon çizgin koyu kuzum önce nasıl çıkardı silik mi böyle miBugün yumurtlamanın 10. Günü kızlar ben de merak ettim Bi ovualsyon testi yaptım zaten sıvı az alıyorum diye dikkat etmedim pek, bu şekilde çıktı
Yok kuzum sadece bugün vajinamda batma gibi bişey hissettim okadar sonra oda geçtiKuzum sende belirti var mıydı
Bir kaç gündür öyle çok değil ama Tuvalet de peçeteye silince çok az miktar da sünen akıntı geliyor şeffaf değil ama beyaz kuzum yani hep koyu çıkmaz kuzum silik de oluyor pko olsam daSeninde ovülasyon çizgin koyu kuzum önce nasıl çıkardı silik mi böyle mi
Bende de hiç yok işte o yüzden ihtimal vermiyorumYok kuzum sadece bugün vajinamda batma gibi bişey hissettim okadar sonra oda geçti
cok erken öğrendinnn :) hadi inşallah sağlıklı ilerler canım10 Eylül canım bu son testimdi ancak pazartesi yenisini alabilirim
Kuzuuuum ya umarım sende güzel haberler veririsinBir kaç gündür öyle çok değil ama Tuvalet de peçeteye silince çok az miktar da sünen akıntı geliyor şeffaf değil ama beyaz kuzum yani hep koyu çıkmaz kuzum silik de oluyor pko olsam da
Ben hala şüphe ediyorumBende de hiç yok işte o yüzden ihtimal vermiyorum
Yap yapYa gaza geldim ovualsyon çok silik çıkmadı ya acaba yarın sabah ben de mi test yapsam umutlanmak da istemiyorum sonra üzülüyorum Bi de tek sefer ilişki oldu öyle arka arkaya Bi değerlendirme olmadı ki
Sende hiç akıntı geliyor mu yapışık beyaz çok az? Belki de yeniden yumurtluyorum pko dan, kaynaklıKuzuuuum ya umarım sende güzel haberler veririsin
İnşalllah canım inşallahcok erken öğrendinnn :) hadi inşallah sağlıklı ilerler canım
Akıntı sünen beyaz olduğu için Bi kaç gündür belki de tekrar yumurtlama mı diyorum kuzum pko yum malum.. Ne bileyim Bi umut ettim ya bir ilişki ile umut etme diyin banaYap yap
Yok kuzum bende akıntı , ben yumurtlama zamanıda akıntı görmedim yoktuSende hiç akıntı geliyor mu yapışık beyaz çok az? Belki de yeniden yumurtluyorum pko dan, kaynaklı
Kuzum bende yok kesin, olsa çıkardı dün yapmıştım ya adeti beklicem gecikirse yaparım benYaaaaa hala inanamıyorum acaba diye düşünüyorum kuzum sende yapsana biiir
Tamam bekliyoruz bak burda meraklaYemek yiyim sizin için yapıcam
Pko oldugu icin ovu testin boyle cikmasi normal canım benmde oyleydi ama gebelik olmadı olmama ihtimalini dusunerek gebelik testini yap sonra uzuluyoruzAkıntı sünen beyaz olduğu için Bi kaç gündür belki de tekrar yumurtlama mı diyorum kuzum pko yum malum.. Ne bileyim Bi umut ettim ya bir ilişki ile umut etme diyin bana
Yarın birdaha ovülasyon yap kuzım bence ona göre test yapAkıntı sünen beyaz olduğu için Bi kaç gündür belki de tekrar yumurtlama mı diyorum kuzum pko yum malum.. Ne bileyim Bi umut ettim ya bir ilişki ile umut etme diyin bana