- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
benim de aynı canım. ben doktor bile böyle yap dedi desem gene de sallamazYa eşleriniz böyle üst üste ilişki de hiç sorun yapmıyor mu kızlar benim ki sorun yapıyor mümkün değil üst üste üç dört gün e ikna edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de aynı canım. ben doktor bile böyle yap dedi desem gene de sallamazYa eşleriniz böyle üst üste ilişki de hiç sorun yapmıyor mu kızlar benim ki sorun yapıyor mümkün değil üst üste üç dört gün e ikna edemiyorum
hala elim ayağım titriyor ama eminde olamıyorumcanım benim de silik de olaa çizgi gibi bişi vardı . ovü yaptım ben de şimdi seninki pikti diye. benimki ilkinci çizgi yok denecek kadar az. demek ki bende gebelik yok. burdan da ovünün gebeliğe ışık tuttuğunu görmiş olduk :)
İnsan ovulasyon testin de o yumurtlama ve çatlamayı gözüyle görüp göz göre göre kaçırıyor ya çok kötü oluyor demi canım sanki ellerinden bebeğin kayıp gitmiş gibi hissediyorsun o ay da.. Çok iyi anlıyorum seni inan kibenim de aynı canım. ben doktor bile böyle yap dedi desem gene de sallamaz
yok kız emin ol var inşallah sağlıkla ilerlesin :)) bu arada fitil kullandıktan sonra da gebe kalanlar duymuştım. belki de o vesile oldu sana, tebrik ederim tekrardann :)hala elim ayağım titriyor ama eminde olamıyorum
Birde eklemeyi unuttum canım c-life macun kullandım ama 4 gün kullandım hiç düzenli kullanamadım onuyok kız emin ol var inşallah sağlıkla ilerlesin :)) bu arada fitil kullandıktan sonra da gebe kalanlar duymuştım. belki de o vesile oldu
İnşallah canım ya inşallahyok kız emin ol var inşallah sağlıkla ilerlesin :)) bu arada fitil kullandıktan sonra da gebe kalanlar duymuştım. belki de o vesile oldu sana, tebrik ederim tekrardann :)
aynen öyle canım belki sağlıklı bi gebelik olacaktı belki çok iyi olurdu diye içinde uhde kalıyo napalım ben bu ay da olmazsa zaten artık çaba göstermeyi düşünmüyorum. ne zamanki kendi aklıİnsan ovulasyon testin de o yumurtlama ve çatlamayı gözüyle görüp göz göre göre kaçırıyor ya çok kötü oluyor demi canım sanki ellerinden bebeğin kayıp gitmiş gibi hissediyorsun o ay da.. Çok iyi anlıyorum seni inan ki
Benim ki sıkıntı yapmıyor ya şimdilik bakalım ilerde nolcakYa eşleriniz böyle üst üste ilişki de hiç sorun yapmıyor mu kızlar benim ki sorun yapıyor mümkün değil üst üste üç dört gün e ikna edemiyorum
Yaaaaa hala inanamıyorum acaba diye düşünüyorum kuzum sende yapsana biiirfk99 yaaaa nöbetçiydik göremedim etiketleri tebrikler kuzuuuuuum
Güzel haberlerle gelirsin inşallahYemek yiyim sizin için yapıcam
Sana sarılasım geldi kuzum çünkü cidden kalpten anlıyorum seni..aynen öyle canım belki sağlıklı bi gebelik olacaktı belki çok iyi olurdu diye içinde uhde kalıyo napalım ben bu ay da olmazsa zaten artık çaba göstermeyi düşünmüyorum. ne zamanki kendi aklı
başına dank eder o zaman kendi çabalasın
Allahım hala yemek diyor etiketlemek unutmaYemek yiyim sizin için yapıcam
Ovülasyon mu yaptın canımSana sarılasım geldi kuzum çünkü cidden kalpten anlıyorum seni..
Nasıl ciktiSana sarılasım geldi kuzum çünkü cidden kalpten anlıyorum seni..