- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Biraz sıkışayım da yapayım madem ama yok yani biliyorumYa ne kaybedersin yapsan kendini adet olmaya hazırlamışsın negatif çıksa bile pskolojik olarak buna hazırsın zaten bence bi yap inat etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sıkışayım da yapayım madem ama yok yani biliyorumYa ne kaybedersin yapsan kendini adet olmaya hazırlamışsın negatif çıksa bile pskolojik olarak buna hazırsın zaten bence bi yap inat etme
Olabilir tabii. Hep şüphe ve endişe yaşamaktansa 3 ayda hallet. Belki üç ay bile sürmeyecek. İlk veya ikinci ayda gidecekler, bilinmezHaklısınız galiba canım belki de kimyasal gebelik sebebi o kistlerdi
çizgi var kuzum@oblomowka1 fiona13 yildizsavascisi Azze kızlar sanki silik var hep tertemiz çıkardı benim minseo Eki Görüntüle 2685865
Ayyy çok heyecanlandımmmmfk99 kuzummm nasıl sevindim koş kan ver yarın 25 i yumurtlama 26 sı çatlama demiştin demi hangi günleri değerlendirdin
O bile nasıl mutluuu ettiiii Pazartesi gidim dimi kan vermeyeçizgi var kuzum
Var bence heyecan yapma kızYaaa var dimi silik ama ay elim ayağım titriyor
İnşallah hamileyimdir canım yemek masasını toparlayım anlatıcam hemenay evet süreci bize de anlat detaylı :) fk99 bekliyoruzz :))
git tabiki de bat ne zamandı? Evde tes varsa pazar günü de tekrarlarsı koyulasma oluyo mu diyeO bile nasıl mutluuu ettiiii Pazartesi gidim dimi kan vermeye
26 sı çatladı ise 29 u çok geç o zaman 24 ünde tuttu kuzum ya nasip de varsa tek ilişki ile oluyor demekki ❤Ayyy çok heyecanlandımmmm
Kuzum 24 değerlendirdik 25,26,27 28 ara verdik 29 bukadar canım
25-26-27-28 değerlendirme olmadı dimi doğru anladım Bi 24 ü Bi 29 u oldu yaniAyyy çok heyecanlandımmmm
Kuzum 24 değerlendirdik 25,26,27 28 ara verdik 29 bukadar canım
10 Eylül canım bu son testimdi ancak pazartesi yenisini alabilirimgit tabiki de bat ne zamandı? Evde tes varsa pazar günü de tekrarlarsı koyulasma oluyo mu diye
29 unda Ara verdik Kuzum pardon yanlış yazmışım testi aldığım sayfa öyle demişti25-26-27-28 değerlendirme olmadı dimi doğru anladım Bi 24 ü Bi 29 u oldu yani
Ama ben sadece pikte ve çatlamada dikkat ettim uzandım diğerlerinde hiç önemsemedim26 sı çatladı ise 29 u çok geç o zaman 24 ünde tuttu kuzum ya nasip de varsa tek ilişki ile oluyor demekki ❤
Haaa o zaman sen baya iyi değerlendirmişsin canım29 unda Ara verdik Kuzum pardon yanlış yazmışım testi aldığım sayfa öyle demişti
Ya eşleriniz böyle üst üste ilişki de hiç sorun yapmıyor mu kızlar benim ki sorun yapıyor mümkün değil üst üste üç dört gün e ikna edemiyorumHaaa o zaman sen baya iyi değerlendirmişsin canım
Sayfaya sorumuştum o öyle yap diyince artık eşim kaçıyorduHaaa o zaman sen baya iyi değerlendirmişsin canım
canım benim de silik de olaa çizgi gibi bişi vardı . ovü yaptım ben de şimdi seninki pikti diye. benimki ilkinci çizgi yok denecek kadar az. demek ki bende gebelik yok. burdan da ovünün gebeliğe ışık tuttuğunu görmiş olduk :)Ama ben sadece pikte ve çatlamada dikkat ettim uzandım diğerlerinde hiç önemsemedim