- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Kahverengi akıntı görünce bütün sinirim tepeme çıkıyor kimyasalı hatırlıyorum belki reglim sökülcektir bilmiyorum ki 5 gün önce regl olacağımOlurmuş. Siyaha yakın bile olurmuş. Doktorum söylemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi akıntı görünce bütün sinirim tepeme çıkıyor kimyasalı hatırlıyorum belki reglim sökülcektir bilmiyorum ki 5 gün önce regl olacağımOlurmuş. Siyaha yakın bile olurmuş. Doktorum söylemişti.
Regl deil belki de yerleşmedir bilemedim ki bat kaç gün kaldıOfff valla her ay ayrı bi dert yemin ederim regl olsa peçeteye gelir di mi peçeteye silince gelen bişey yok bu akıntı gibi gelmiş
Üşütmüş olabilirsin, hava değişiminden olabilir belki de imkansız dediğin imkanlıdır..Hay allahım şaka gibi ama benim hiç belirtim yok hamile olmam imkansız gibi bi şey
5 gün var ayın 10 uRegl deil belki de yerleşmedir bilemedim ki bat kaç gün kaldı
Takma kafana. Strese sokma kendini. Eninde sonunda olacak olan neyse o olacak. Akışına bırak biraz lütfen ❤Kahverengi akıntı görünce bütün sinirim tepeme çıkıyor kimyasalı hatırlıyorum belki reglim sökülcektir bilmiyorum ki 5 gün önce regl olacağım
Takip edeceğim bi devam ederse eşime üroloğu aratcam devam etmezse de regl sonrası doktoruma muayne olmaya gidince sorayımÜşütmüş olabilirsin, hava değişiminden olabilir belki de imkansız dediğin imkanlıdır..
Ya ben takmıyorum aslında regl günüm gelmeden test bile yapmayan bi insanım böylr abuk sabuk şeyler canımı sıkıyor bi yeri toplamaya çalışırken bi yerden patlak veriyorum sürekli o sinirimi bozuyoTakma kafana. Strese sokma kendini. Eninde sonunda olacak olan neyse o olacak. Akışına bırak biraz lütfen ❤
Benim kaç gündür öyle biliyosun. Sordum doktoruma. Takip et regle dönmez de böyle devam ederse gel bakalım dedi. Ama mevsim dönümlerinde arızalar çıkabiliyor her zaman.Takip edeceğim bi devam ederse eşime üroloğu aratcam devam etmezse de regl sonrası doktoruma muayne olmaya gidince sorayım
Bunu bende okudum güzelde anlatmış
Ohooo sen bendeki patlakların yamasını görsenYa ben takmıyorum aslında regl günüm gelmeden test bile yapmayan bi insanım böylr abuk sabuk şeyler canımı sıkıyor bi yeri toplamaya çalışırken bi yerden patlak veriyorum sürekli o sinirimi bozuyo
Valla canım elimden geleni yapıyorum kendimi strese sokmamak için ama bakalım nasipOhooo sen bendeki patlakların yamasını görsen
Pozitif olmaya çalış kuzu. Biliyorum çok zor ama yaydığın enerji sana da yansır
Canım ne olduğu hakkında inan hiç fikrim yok ama reglin. 3. Günü yoğunluğunda bi miktar kadar iç çamaşırımda vardı yani az buz bişi değilYerleşmedir belki canım
Neden hamile olma ihtimalini düşünmüyorsun kuzum olabilir yani kırmızı değil bak kahverengi diyosun bir de ovulasyon testin varsa yapar mısın belki yumurtlama kanamasıdır
Kaybettiğim gebeliğimde hiç bir belirtim olmadı doktor söyleyince şok olmuştum canım bazen belirti olmayabilir5 gün var ayın 10 u