- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Erkekler hep aceleciAa 1 yaş 1 ay var aramızda 97 haziran ben de. Eşim durmamıştı bi an önce düğün olsun istedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler hep aceleciAa 1 yaş 1 ay var aramızda 97 haziran ben de. Eşim durmamıştı bi an önce düğün olsun istedi![]()
Sen iyi pko sun o zaman ben Bi ara bakalım ilaç almadan ne kadar sürede adet Olcam dedim bekarken Bi denemek istedim 11 ay geçti olmadım düşünebiliyor musun 11 aybennm adetim düzenli hep ve mesela yarn olucam ya bu geceden kahve kan olur gelir yanii Ben 4sene olcak evliyim 1.5 sene oldu bebek düşünüyoruz ama doktora gitşdlei yeni oldu sadece giilk gitdiöimde İnsulin icin ilac bide folidoce verdi b12 yani o kdr yeni gitdim banada bişey yapmadı kendin kalıcan dedi sşbıraktıbu ay sadece ovu yaptm o kdr
Ay rehis sen miydinnnevett canm benmo kdr uğrraştm geldim en sonnn Ama daha silik testim dvm edicem tabii koyulaşır İnşAllah
Bence yine tekrarla 2 gün sonra felanÇizgi gibi deil de şerit gibi kalın duruyordu o da yakınlastırınca.. Düz bakınca ben bişey gormedım arkadsım farketti
Ben de aynı düsüncedeyim, olacagı varsa zaten en umulmadık zamanda oluyormuş, hep örnekler öyle..Kizlar selam bu ay bende bir umutla bekliyorum. Eşim bu ay hamile kalırsam ve erkek bebiş olursa adını Ramazan koyacakmisiz. Hadi hayırlısı bakalım bizim ki işin girgirinda bız niye bu kadar rahat olamıyoruz acaba
. Bir de şu konu dikkatimi çekti şu zamanda hamile mi kalınır vs gibi muhabbetler dönüyor da ben çalışan bir bayanım nöbetleşe kuruma gidiyorum ve şuan Dr bile bana en güzel zaman çünkü evdesin kacirmaman gerek dedi boşverin siz onun bunun lafını zaten nüfus patlaması olacak herkes evinde
![]()
bat bu gün kuzum belirtiler çok yoktu sadece normalden anormaldiAy rehis sen miydinnnBelirtilerini yaz çabukkk ne kadar kala test yaptın bat ne zamandııı
Benim kuzenimindr temmuz da düğünü var şuan virüsden dolayı nolcak bilmiyolar. Nişanlısı bi kaç ay ertelensin bile istemiyo
Cumartesi bat günüm, olmazsam pazar sabahına inşallahBence yine tekrarla 2 gün sonra felan![]()
Allahımmm bize de yaşamayı nasip etsin bu belirtileri tabi sonunda müjde olacak şekildebat bu gün kuzum belirtiler çok yoktu sadece normalden anormaldiyani vajinada batma hissi kasık aörısı aşırıı bel aörısı bide dün gece pembe akıntı o kdr cok deöil
Ahh erkekler ahBenim kuzenimindr temmuz da düğünü var şuan virüsden dolayı nolcak bilmiyolar. Nişanlısı bi kaç ay ertelensin bile istemiyo![]()
Hadi inşallah Sohrabb sende yüzümüzü güldürrCumartesi bat günüm, olmazsam pazar sabahına inşallah![]()
Yumurtalamadan hemen sonra hep batma vardı hatta bel ağrım vardı kımırdayamadm sonr agecti hic biçey yokduu ve dün kasık karın aörım yine başladıı ve aşaöıda batma karnımda acıkmışım gibi sesler 10nosan yumurtladm bu gun 13 ve akşam lekelenmem olduAllahımmm bize de yaşamayı nasip etsin bu belirtileri tabi sonunda müjde olacak şekildePeki ne zaman başladı belirtiler canım
Hatırlıyorum vajinada batmayı sormuştun o zaman belirtilerde buna da dikkat etmek lazım, tekrar hayırlı olsun canım bizim icin de duanı eksit etme artık taze annesinbat bu gün kuzum belirtiler çok yoktu sadece normalden anormaldiyani vajinada batma hissi kasık aörısı aşırıı bel aörısı bide dün gece pembe akıntı o kdr cok deöil
İnşAllah canm sizede oo bel ağrılarını arzu ediyorumm İnşallahHatırlıyorum vajinada batmayı sormuştun o zaman belirtilerde buna da dikkat etmek lazım, tekrar hayırlı olsun canım bizim icin de duanı eksit etme artık taze annesin![]()