Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinevett canm benmo kdr uğrraştm geldim en sonnn Ama daha silik testim dvm edicem tabii koyulaşır İnşAllah
Daha erken değil mi canımYumurtlamadan sonra 10.gün ve test negatif
Çok üzgünüm yine
Ya bana glifor falan vermedi ilaca şuanlık gerek yok adetin için Progestan ile düzenli regl olman yeterli İnsülin için yediğine içtiğine dikkat et ilaç için erken dedi. Verirdi gerek olsa herhalde. Progestan ı da düzenli kullanıyorum şu virüs Bi azalsın tekrar gidip baktıracağım tahlillerime nasip inşallah kuzum nedense senle içime Bi umut çöktü Bi de Bi şey dicem ilk ay dedin ya sen yeni mi evlisin yoksa ilk denemen mi?ovuya inanmaa kuzum erken gebelik testi al adet gununu bekle yapp ben öğlen idrarla yaptm yani
kuzum bendede inshlin var Glifor iciyorum ilaclarınl zamanında her gün alll kesinlikle ben bu ay uydum o kurala ve test kulladm ilk ay ve sonic Şükür Rabbimee Umudu kesmeee yeterkidün dedimki bebeöim yerleşicek bu gün 23 nisana yetişecek dedim gece yerleşme kanamam oldu
![]()
Duruyosa atsana canım bakalımYaptım cnm ama görünürde negatifti arkadsıma yollamıstım, o gördü bişeyler var gibi dedi. Emin olamadım resmi de 6.dl da cekmıstım
Duruyosa atsana canım bakalım
bennm adetim düzenli hep ve mesela yarn olucam ya bu geceden kahve kan olur gelir yanii Ben 4sene olcak evliyim 1.5 sene oldu bebek düşünüyoruz ama doktora gitşdlei yeni oldu sadece giilk gitdiöimde İnsulin icin ilac bide folidoce verdi b12 yani o kdr yeni gitdim banada bişey yapmadı kendin kalıcan dedi sşbıraktıYa bana glifor falan vermedi ilaca şuanlık gerek yok adetin için Progestan ile düzenli regl olman yeterli İnsülin için yediğine içtiğine dikkat et ilaç için erken dedi. Verirdi gerek olsa herhalde. Progestan ı da düzenli kullanıyorum şu virüs Bi azalsın tekrar gidip baktıracağım tahlillerime nasip inşallah kuzum nedense senle içime Bi umut çöktü Bi de Bi şey dicem ilk ay dedin ya sen yeni mi evlisin yoksa ilk denemen mi?
Sıra sende canım guzel haberlerini bekliyoruzSüper o zaman, ben umudumu kaybetmeyim öyleyse ben de adete 3 gün kala yaptım dün 6.dk da belli belirsiz bişey çıktı, bi de yaptıgım test kaset test deil, ovu hediyesi testlerden onlar da bat günü bile silik gösteriyormus biraz arastırdım cumartesi adet günüm pazar sabah yapıcam test artık gelmezse
Silik de olsa çıkarmış eğer olsaydı.Daha erken değil mi canım
Çizgi gibi deil de şerit gibi kalın duruyordu o da yakınlastırınca.. Düz bakınca ben bişey gormedım arkadsım farketticok cok ince bi cizgi gördüm sankiiiSohrab
Aa 1 yaş 1 ay var aramızda 97 haziran ben de. Eşim durmamıştı bi an önce düğün olsun istedi96 doğumluyum canım ağustosun 20sinde 24 yaşıma giricem . Tahmin edebiliyorum. Bayramdan sonrayı bekleseydnz keşke![]()
İnşallahh cnmsınSıra sende canım guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Allah söyletmişEnee bizdee 6 aylık evliyizzayyy önce bizde 6 aylık hamileyiz yazdım sonra farkettim düzelttim 6 aylık evliyiz hahahajjaja
![]()
Hadiii inşallah canıım. Öyle diyenlere gülüp geçiyoruz sadece. Çünkü öyle diyenlerde bi yandan hamile olmaya ugrasıyoKizlar selam bu ay bende bir umutla bekliyorum. Eşim bu ay hamile kalırsam ve erkek bebiş olursa adını Ramazan koyacakmisiz. Hadi hayırlısı bakalım bizim ki işin girgirinda bız niye bu kadar rahat olamıyoruz acaba
. Bir de şu konu dikkatimi çekti şu zamanda hamile mi kalınır vs gibi muhabbetler dönüyor da ben çalışan bir bayanım nöbetleşe kuruma gidiyorum ve şuan Dr bile bana en güzel zaman çünkü evdesin kacirmaman gerek dedi boşverin siz onun bunun lafını zaten nüfus patlaması olacak herkes evinde
![]()
Sen yinede acele etme regl gününü bekle cok erken dahaSilik de olsa çıkarmış eğer olsaydı.
Ya niye olmuyor niye anlamıyorum
Hiçbir sorun yokken niye![]()
Ayyyy hayırlı olsuuunnn Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım benim maşallah dua beklerizbiri normal test biri erken gebelikilk 3dakkada cıktıı