- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Gitti cnm anneme geldim bendeSen neler yapıyosun ? Eşin gitti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti cnm anneme geldim bendeSen neler yapıyosun ? Eşin gitti mi
ayy rabbim kavuştursuun cicegimm. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer umarım bu ayrılıkGitti cnm anneme geldim bende
Inşallah canim vala goz kapatsam açsamda geçse simdiden cok sikildimayy rabbim kavuştursuun cicegimm. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer umarım bu ayrılık
Bu ilk ve son ayrılıgınız olsunInşallah canim vala goz kapatsam açsamda geçse simdiden cok sikildim
Amin insallahBu ilk ve son ayrılıgınız olsun
Çok üzüldüm canım senin adına valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın pekiÇok üzülmüşsündür anlayabiliyorum . Bende 6.5 haftalıkken düşük yaptım mesala şimdi tekrar istiyorum bakalım. Belkide şuan sana imkansız geliyodur tedavisiz olacagı ama hiç belli olmaz o yüzden hep umudun olsun.
muhakkak. Zamanından önce olmuyo naparsak yapalım. 23 yaşındayım ben 6 aylıkta evliyimÇok üzüldüm canım senin adına ☹ valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın peki
Ay yaşın küçükmüş daha yeni evlisin. Bu ay alırız inşallah hamilelik haberinimuhakkak. Zamanından önce olmuyo naparsak yapalım. 23 yaşındayım ben 6 aylıkta evliyim
Canım benim de az İnsülin direncim var ve pko var benim de adetim kendi kendine olmuyor o yüzden her ay Progestan 100 Mg kullanıp adet oluyorum. Bu sayede yumurtam çatlıyor onu yazsa ya doktorun Bi sorsan iğnedense o daha iyi olurÇok üzüldüm canım senin adına ☹ valla imkansız geliyor. Var demek ki bir zamanı. Mayıs ayında güzel haberler alırız inşallah hepimiz sen kaç yaşındasın peki
İnşallah. Çevrende birileri hamile olunca insan kendini çok garip hissediyo umarım hepimiz tadarız bu duyguyuAy yaşın küçükmüş daha yeni evlisin. Bu ay alırız inşallah hamilelik haberini
2 sefer kullandım onu. Sonra tarlusal verdi canım. Çatlatma iğnesinden dolayı sanırım erken geldi bu ay. Aslında olması gereken zamanda geldi gecikmeden. Tekrar gecikme olursa yine iğne isteyeyim o zamanCanım benim de az İnsülin direncim var ve pko var benim de adetim kendi kendine olmuyor o yüzden her ay Progestan 100 Mg kullanıp adet oluyorum. Bu sayede yumurtam çatlıyor onu yazsa ya doktorun Bi sorsan iğnedense o daha iyi olur
Yok benim dediğim hap. Progestan 100 Mg adlı Bi ilaç. Regli nin 16. Günü başlıyorum günde üç defa sabah bir akşam iki. İlaç bitiyor Bi gün sonra falan regl oluyorum bu sayede her ay düzenli çok şükür. İlaçsız hayatta olamıyorum2 sefer kullandım onu. Sonra tarlusal verdi canım. Çatlatma iğnesinden dolayı sanırım erken geldi bu ay. Aslında olması gereken zamanda geldi gecikmeden. Tekrar gecikme olursa yine iğne isteyeyim o zaman
Kayınvalidem de sormaya başladı benim hamile misin değil misin diye. Olsa neden saklayayim cümle aleme duyururum hamileyim diyeİnşallah. Çevrende birileri hamile olunca insan kendini çok garip hissediyo umarım hepimiz tadarız bu duyguyu
Olabilir tabi canım, 2 yumurtan olgunlaşır ve yumurtaların 1 gün arayla çatlayabilir. Benim annem ikiz doğurdu, ve diğer embriyo 2 gün arayla gözüktüOlabilir mi öyle bişey lütfen olsun çünkü Olabilir mi ciddennn
Ben iğnesini kullanmıştım 2 defa. Doktorla bi konuşayım onu. İğnesi de çok kötü yapıyor insanı ya. Ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsunYok benim dediğim hap. Progestan 100 Mg adlı Bi ilaç. Regli nin 16. Günü başlıyorum günde üç defa sabah bir akşam iki. İlaç bitiyor Bi gün sonra falan regl oluyorum bu sayede her ay düzenli çok şükür. İlaçsız hayatta olamıyorum
Hmm iğne ağır olabilir evet ilacı bile akşam yatmadan at ki ağır gelmesin diyor doktor banaBen iğnesini kullanmıştım 2 defa. Doktorla bi konuşayım onu. İğnesi de çok kötü yapıyor insanı ya. Ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun
Alnıma yazarım de ama bence hemen kimseye söyleme tecrübryle sabittir. Benim hamileliğimi nerdeyse bütün herkesin öğrendiği ertesi gün kanamam başladı ve düşük. Nazara inanır mısın bilmiyorum ama ben artık inanıyorumKayınvalidem de sormaya başladı benim hamile misin değil misin diye. Olsa neden saklayayim cümle aleme duyururum hamileyim diye
Nazara inanıyorum evet. Ya ben de içimde biseyi saklayamiyorum ki ağzımdan kaciririm büyük ihtimalleAlnıma yazarım de ama bence hemen kimseye söyleme tecrübryle sabittir. Benim hamileliğimi nerdeyse bütün herkesin öğrendiği ertesi gün kanamam başladı ve düşük. Nazara inanır mısın bilmiyorum ama ben artık inanıyorum
Söylediğin iyi oldu canım. Söyleyeyim ben bu ilaç işini. Çok teşekkür ederimHmm iğne ağır olabilir evet ilacı bile akşam yatmadan at ki ağır gelmesin diyor doktor bana
Hahshah ayy iki kez yumurtlayınca ikiz mi oluyor amanınOlabilir tabi canım, 2 yumurtan olgunlaşır ve yumurtaların 1 gün arayla çatlayabilir. Benim annem ikiz doğurdu, ve diğer embriyo 2 gün arayla gözüktü