Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi ve sonrası hazırlıklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa maşallah canım ne kadar güzel bebişin güzelliklerle gelmiş :)) demekki kitler çokta hassas değil canım iyiki içindeki hissi dinleyip yeni test almışsın insallah sağlıkla kucağına alırsın canım ya

İnşallah canım darısı senin başına,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik mutlaka haber veririm demiştim dün adet oldum maalesef bu ay daha sıkı çalışmaya devam artık

sakın üzme kendini olur mu keyfin bol olsun bu ay full gaz devam moral çok önemli, birlikteliklerinden keyif almaya bak etkili oluyo bence

Ben 1 senelik evliyim vajinismus trdavsi gördüm iki ay önce ve yendim kasım aralık yumurtlama dönemlerini takip ederek esimle birliktelik oluyor içine boşaldığında bi 10 dakika ayaklarimi yukarıda tutuyorum belime yastık koyuyorum bu aralık ayında hemen her fırsatta deniyoruz bende anne olmak istiyorum :-(

Hamile kalmakta zor bir süreç benden önce evlilik yapanlar doğum bile yaptı yapacak bende tık yok ve her beni gören yok mu bebek diyor çok üzülüyorum ben ne zaman bir evlat sahibi olucam Allahım nasip et hayırlı sağlıklı bir evlat nolur nolur nolur nolur ... Sizinde hamile kalmak için yaptığınız birşeyler var mi ? Bir de gebeliği ilk nasıl hissedersiniz

sakın üzme kendini olur mu keyfin bol olsun bu ay full gaz devam moral çok önemli, birlikteliklerinden keyif almaya bak etkili oluyo bence
Yok çokta ümitli değildim zaten canım daha ilk aydı aynen devam kesinlikle düşündükçe strese girer insan zaten kuzum teşekkür ederim

Evet canım sabır istiyor bu süreç ama asla kendini strese sokma stres herşeye engel ilişkiyi çocuk için yapmak zorundayız yapicaz diye düşünmeyin sevgiyle aşkla olsun herseyiniz yani kısacası kendini sıkıntıya sokmak herşey daha güzel olucak goruceksin zaten daha yeni denemeye başlamışsın benim gibi o çocuk yok mu diyenlere de hiiiiiiiiiiiiic bakma bu arada sevindim vajinismusu yenmene demekki her zorluğun sonunda bı güzellik var böyle düşün

Çok teşekkür ederim sabrediyom ya hani ilk hemen ilk ayda hamile kalıyorlar ya sinir oluyorum ya kendimi hasta anormal falan görüyor oldum vallahi ama bebeğim olunca hemen haber vericem

Çok teşekkür ederim sabrediyom ya hani ilk hemen ilk ayda hamile kalıyorlar ya sinir oluyorum ya kendimi hasta anormal falan görüyor oldum vallahi ama bebeğim olunca hemen haber vericem
Rica ederim canım bazıları biraz şanslı oluyor diyelim ama çoğumuz aylarca uğraşıyoruz o yüzden anormal olduğunu düşünme gayet normalim tabi canım hemen haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…