Yaa maşallah canım ne kadar güzel bebişin güzelliklerle gelmiş :)) demekki kitler çokta hassas değil canım iyiki içindeki hissi dinleyip yeni test almışsınSorma çift çizgiyi görünce dedim sıpaya bak bu içirmiyormuş:)) Onun sayesinde bıraktım.
Sabah idrarı değilde beklemiş idrar diyelim. yani en aşağı 3-4 saat tutulmuş idrar olması yeterli diye biliyorum.
Şunu eklemeyi unuttum demin ki mesajda, bu afedersin salak* kitler taaa gebelik 7.haftaya gelince gösterdi
Şimdi 8 bitti 9.haftanın içindeyim.
İnşallah canım darısı senin başına,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,Yaa maşallah canım ne kadar güzel bebişin güzelliklerle gelmiş :)) demekki kitler çokta hassas değil canım iyiki içindeki hissi dinleyip yeni test almışsıninsallah sağlıkla kucağına alırsın canım ya
Amin amin canım benim tabi mutlaka haber veririmİnşallah canım darısı senin başına,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikİnşallah canım darısı senin başına,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikmutlaka haber veririm demiştim dün adet oldum maalesef bu ay daha sıkı çalışmaya devam artık
Yok çokta ümitli değildim zaten canım daha ilk aydı aynen devamsakın üzme kendini olur mu keyfin bol olsun bu ay full gaz devammoral çok önemli, birlikteliklerinden keyif almaya bak etkili oluyo bence
Evet canım sabır istiyor bu süreç ama asla kendini strese sokma stres herşeye engel ilişkiyi çocuk için yapmak zorundayız yapicaz diye düşünmeyin sevgiyle aşkla olsun herseyiniz yani kısacası kendini sıkıntıya sokmak herşey daha güzel olucak goruceksin zaten daha yeni denemeye başlamışsın benim gibi o çocuk yok mu diyenlere de hiiiiiiiiiiiiic bakma bu arada sevindim vajinismusu yenmene demekki her zorluğun sonunda bı güzellik var böyle düşünHamile kalmakta zor bir süreç benden önce evlilik yapanlar doğum bile yaptı yapacak bende tık yok ve her beni gören yok mu bebek diyor çok üzülüyorum ben ne zaman bir evlat sahibi olucam Allahım nasip et hayırlı sağlıklı bir evlat nolur nolur nolur nolur ... Sizinde hamile kalmak için yaptığınız birşeyler var mi ? Bir de gebeliği ilk nasıl hissedersiniz
Rica ederim canım bazıları biraz şanslı oluyor diyelim ama çoğumuz aylarca uğraşıyoruz o yüzden anormal olduğunu düşünme gayet normalimÇok teşekkür ederim sabrediyom ya hani ilk hemen ilk ayda hamile kalıyorlar ya sinir oluyorum ya kendimi hasta anormal falan görüyor oldum vallahi ama bebeğim olunca hemen haber vericem