Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

bende artik eski pantolonlarima girebiliyorum kizlar sadece 3 kilom kaldi eski kiloma donmeye bebegimde 11 subatta 4 aylik olacak...

57 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim şuan 72 kiloyum ama 1 gram daha gitmiyoo ne yapıcaz yaaa

canım benım kızım 11 aylık daha yenı eskı kıloma döndum 60 kıloyla hamıle kalmıstım 76 da dogum yaptım allaha sukur yıne 60 dondum sıkma canınnı 9 ayında normale donersın

18 kilo almıstım, sadece 2.5 kilom kaldı, bebegım 3 aylık, eskı kıyafetlerımı gıyebılıyorum. Ancak bu kesinlikle bunye ile ilgili; bir de normal dogum yapmanın ve emzirmenin avantajı.

65le hamile kaldım 83 le doğuma girdim şimdi 68 kiloyum..eski pantolonlarımın düğmeleri hala kapanmıyor ama sezeryan doğumdu benimkisi..özel bişey yapmıyorum ama o kadar çok su içiyorumki sanırım onun çok etkisi var..evet cnm çok tatlı istiyor yiyorumda ama süt olsun diye yemiyorum bişeyleri o çok kilo aldırıyor eminim..ama bu göbek 6aydan önce gitmezmiş

68ıle hamıle kaldım hamılelıgım boyunca 3kılo aldım dogumdan sonra 61 kılo oldum cok fazla yıyorum ozelıkle tatlı dogum yapalı 2ay oldu suan 63kıloyum

kızlarrrr resmen pişman oldum konu başlığını tıkladığıma.39.haftamdayım 20 kg aldım.üstelik de 74 kg la başladım,dünya kadar fazla kilom vardı yani.bir de üstüne 20 kg....şimdi eve doğum sonrası için yürüyüş bandı aldım ama yazılanları okudukça sinirlerim bozuldu.pöfffffff

normal doğum sezeryan diye bi ayırım olduğunu düşünmüyorum ben 54 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim herşeyide yemiştim bu arada hamileliğimde doğumdan hemen sonra 6 kilo fazlam vardı 10 gün sonra 54 kiloydum şimdi 51 kiloyum bünye meselesi diye düşünüyorum birde benim oğlum sağolsun beni oturtmuyor uyutmuyorda onunda etkisi olabilir

ben 46 kiloyla hamile kalmıştım.69 kiloyla doğuma girdim.doğumdan 1 ay sonra 56 kiloya inmiştim.bebeğim 4 aylıkkende 48 oldum.bebeğim şuan 9 aylık ve biraz daha kilo verdiğimi hissediyorum.galiba ben yine 46 falan oldum.ama kızlar ben buna üzülüyorum.çok zayıftım biraz kilo aldım diye sevinirken yine eskiye döndüm.

57 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim şuan 72 kiloyum ama 1 gram daha gitmiyoo ne yapıcaz yaaa

ılk hamılelıgımde 26kılo almıstım,oglum 2.840gr dogdu.sezeryan olmustum,oglum meme emmemıstı kılolar kaldı bende.ılk bır yılda 26 kılonun

dogum yapalı 18 gün oldu.11 kilo almıştım.7 kilosu gitti şimdi 4 kilom kaldı.oda gidermi yoksa süt olsun diye yiyecegimiz için alırmıyım bilmiyorum.

bende 68 ile hamile kaldım 86 doğuma gittim geldiğimde 78 kiloydum sonra 2 ay içinde 72 takılı kaldım en son bugün tartıldım 70 olmuşum en azından 7 kilo versem çok iyi olcak ama nasıl

bencede canım ben hamile kaldığımda bile zaten kilom fazlaydı inşallah 60 düşerim o zaman süper olurum valla

ben ideal kilomun biraz altında idim 50-53 kilo arasında geziniyordum.. hamilelikte 20 kilo aldım. şimdi 62 kiloyum. arkadaşlarım kilo yakıştı insana benzedin diyorlar. ohaoldumsmile hayatımda 58ı geçmedim ben.. bilmiyorumkismile 55 olsam yeter diyorum.başka birşey demiyorum. :))) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bennn bennn bennnn 1 kilom kaldı sadece özel bişiy yapmadım ama gittiler işteee

19 fazla kilo ile doğuma gittim. şu an 5 kilo fazlam var ve hepsi karnımda löp löp et olmuş.. sürekli yemekten süt olsun diye verebileceğimim sanmıyorum hiç bir kıyafetim olmuyo çünkü sıfır bedendim. bütün pantolonları attım sejeryanın zararları işte.... göbeğimi ne yapacam bilmiyorum...

8 kilo gitti.....
pazartesinden beri .dietteyim..bakalım kaç kilo gidecek..
sizede yazarım...
pazar tartılacağım..
vermem gereken 10 kilo var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…