Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

vallla ne zaman normal kıloma döncem bnde bılmıyom ıkı tane pantolon oluyor bır kot bır kadıfe napcam bılmıyom dönerım belkı eskı kıloma dıye beklıyom hala... 57 ye daha 5 kılo var

of of ne desemki... 53 le başlayıp 20 kilo aldım.. 10 kilo verdim 10 kilo duruyor. 36 beden giyen ben şimdi eşofmanlarla geziyorum. aynaya bile bakmıyorum. offfffffff

haha bende zayifladim diye sevinirken meger hastaligimdan dolayi zayifliyormusum...biraz once tartildim 62 ye dusmusum ..70le hamile kalmistim

kızlar ben de çarşamba günü diyetisyene gittim ve verdiği diyeti uyguluyorum hemen farkettirdi bugün 4. gün ve 2 kilo gitti bebeğim de emiyor bu arada hareket de yapıyorum

safrakesemde tas varmis oda pankreasimda iltihap dalagimda da buyumeye sebep olmus .cok sukur pankreasimdaki iltihap gecti ..safra kesemi de 2subatta alacaklar ..dalagin tedaviside carsamba belli olacak

ayy canim cok gecmis olsun yaa..iyiki hamileliginde bisey olmadi bebisine ve sana...

kızlar ben de çarşamba günü diyetisyene gittim ve verdiği diyeti uyguluyorum hemen farkettirdi bugün 4. gün ve 2 kilo gitti bebeğim de emiyor bu arada hareket de yapıyorum

canım emziren kişilerde ayda 2 kilodan fazla gitmemesi gerek diyolar şaşırdım çünkü sendenerdeyse 4 günde 2 kilo gitmiş diyet programın nasıl

bende hala bir degisiklik yok ilk 2.5 ay emziriyordum dikat edemedim 1 aydirda orucluyum ama yarin son insallah bir bir gidecek kilolar...
aslinda ben cok cabuk kilo veren biriyim diyetsiz ahh bir spor yapabilsem benim kilolarin kalmasinin nedeni hareketsizlik....evden cikamiyorum dizlere kadar kar...evde oglumdan spora vakit kalmiyor o uyudugu zamanlardada ev isi temizlikle geciyor..cok hareketsizim cokk...

kizlar sizde durumlar nasil???eski kilolarina donen arkadaslar dikkat ettinizmi donmek icin yoksa soprmu yaptiniz???onca kilo kendiliginden gitmemistir heralde dimi??

Son düzenleme:
diyet programı gayet sağlıklı az yemek ama sık yemek ve en az yarım saat terletecek hareket ve en az 2.5 lt su zaten suyu içmek zorundayız malum süt olması için

cumartesi günü hamile kalmadan önceki kıyafetlerimi deniyim dedim baktım bacaklarda sorun yok ohhh dedim olucak galiba bide ne göreyim ilikle düğme arasında 4 parmak boşluk kalıyo o andaki duygularmı anlatamam zaten kiloluydum göbekliydim üstüne bide cila oldu moralim çok bozuldu ve bugün diyete başladım. o pantolanların içine Gİ-RE-CE-ĞİM.

:teselli:kac kiloydun hamile kalmadan once canim simdi kacsin??bende hic dikkat etmedim dogumdan sonra yeni yeni basladim yoksa yapisip kalicak bu 4 kilo fazlalik...:çok üzgünüm:

offf yaa bana kılo demeyın lutfen kıloma gerı donmeyı bırak vucudum cok dejenere bı sezeryan gobegı varkı sorma sarkıkkkkk ıyyy dusundukce uyuz oluyorum korse ıle sardıum ıltıhap oldu bu sefer sarmayı bıraktım sarkık kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…