mehayy Allah kabul etsin canım tuttugun oruclarını inş. darısı bizim basımıza
bende 53 ile hamile kalmıstım 68 ile tamamladım.. simdi 55 kiloyum benim için ideal ama bu gobekk sinir ediyorr beni((((
oooofff of kapatalım bu topiği bak efkarlandım şimdi mafoldumben
yooookkkk((nerdeeeeee..kilo veremediğim gibi daha üstüne almışım ((sakın kimse sormasın kaç kilo olduğumu ,artık Allah la aramızda sır:)))tabi verene kadar..yavrum emmeyi bıraksın(1,5 yıl inşallah emer) ondan sonra veririz napalım..
canim bende toplamda 15 kilo almistim 4-5 kilom kaldi benimde bende 11 kilo kadar verdim ama hic dikat etmiyorum yediklerime orus tutuyorum cunku ramazandan kalan borclarimi o da 1 ay oldgu icin 1 aydir kilo veremiyorum cunku oruc tutunca ne kadar az yiyecegim desemde bu kurala uyamiyorum...birde abur cubur cok yiyorum buna bir dur demem lazim...yoksa coktaann dusmustum eski kilomaboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol: Allah la aranizda sir demeksırnaşık şey
mehaycım Allah kabul tesin tuttuğun oruçları ama oruç tutman sütünü etkilemiyormu bende de borç çok ta merak ettim
mesajını yeni okudum herzaman nete bakma fırsatım olmuyo. evet Kayserideyim canım. sende güzel kg vermişsiz ama dediğin gibi abur cubur hatası yüzünden devamı gelmiyo benim hemen hemen hiç abur cubur yediğim yok arada kaçamaklar oluyo tabi.fatımacım bende 58 le başladım 76 ile bitirdim ama 65 geldim henüz bol su içmeme rağmen hemen gitmedi ama abur cubur yemekten kendimi alamıyorum sende kayseridesin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?