• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi kilosuna dönen var mı?

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
kızlar hala 7 kilo fazlam var sizde durumlar nasıl çok yavaş gidiyor bu kilolar alışveriş yapmak istiyorum ama hep ertyeliyorum zayıflarsam diye bugün 3 ay oldu doğum yapalı hala pantolonlarıma çok zor giriyorum 11 kilo gitti kaldı 7:((

ben kendi adıma hala 6 kilo fazlam var ve veremiyorum hatta gecen aydan bu yana 1 kilo daha almısım...hiç bir kıyafetim de olmuyor sinir oluyorum kendime...:umursamaz: hep aburcubur yemekten oluyor..bi de sonra veremzsin bu kiloyu yeme diyorlar ama ben engelleyemiyorum kendimi..mafoldumben
sürekli sekerli seyler yemek istiyor canım knım cok düşük belki ondandır anlamadım..sanırım ben hiç bizaman eski kiloma dönemicem..yani 60 oldugum fit halime :)) eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benim dönmeme imkan yok 20kilo almıştım ve kilo sebebi ignelermiş 295tane yemiştim ya 62de takılıyom gram veremiyom iştahımda sıgfırrrr yemiyom bişi desem yalan olmazz

Yawww ne gezer 14 kilo fazlayla doğuma girdim doğumdan sonraki 1 haftada 11 kilo vermiştim
Ama süt yetiştircem kızıma die 2.5 aydır kalan 3 kiloya 2 kilo daha ekledim ve bu gidişle dahada eklicem görünüyo akannehir

maleseefff :( ben 25 kilo almıştım 52 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim. şuanda 62 filan'ım 13 kilom gitti 10 kilo daha fazlam var ama 55 kilo olmayı hedefliyorum yani 7 kilo :S nası vericem bilmiyorum valla

işte damarıma bastınız benimde :(( 19 kilo aldım ilk hafta 8 kilo gitti ve 11 kalmıştı... maaaaaaaaaaaalesef hala 11 kilo fazlam var mafoldumben kıyafette almıyorum bende olurda verirsem diye... bir iki kıyafet üniforma gibi üzerimde :((

65le hamile kalmıştım 76yla doğuma girdim 11 kilo aldım...
şuan 65im ama eskiye nazaran göbeğim daha fazla pantolanlarım düğmelenmiyo anlamadım bu işi :(((

nerdeeeeeeeeeee:emir_bebek:
ben 22 kilo aldm 63le başladım 85le doğuma grdm..
ve şuan 5 kilo gtmş:)haha verceğime aldım:)80 kiloydum en son ama dün 78 çktım dartı bozuktu sanrsam:)

kızlar bende 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim ve şimdi 51-52 yim yani döndüm kiloma..ama özel bir çaba sarfetmedim pusat egem sayesinde incecik kaldım ve vericem dahada böyle giderse..çok yaramaz benimki :kedi::1no2:

ben 67 kiloyla başladım 76 kiloyla doğum yaptım ve doğum yaptığmın ertesi gün yine 67 kiloydum su anda eski kilomdayım hala her kıyafetim oluyor .....

ben 67 kiloyla başladım 76 kiloyla doğum yaptım ve doğum yaptığmın ertesi gün yine 67 kiloydum su anda eski kilomdayım hala her kıyafetim oluyor .....

canım doğumda hepsi gittimi ne güzel hiç uğraşmana gerek kalmamış çağla şıkel gibi

gizemcim ne güzel gitmiş sende kilolar hamilelikte kaç kilo almıştın şimdi dikkatmi ediyorsun yemene sırrı ne:))

canım 67 ile başladım 81 ile bitirdim şuan 68-69 arası gidip geliyorum azkaldı bol su zayıflattı beni...:teytey:

şöle bi 60 olsam ne güzel olcek emme çok zor boshayallersmile

ben 19 kilo aldım 9 gitti kaldı 10 oda gider inşallah umutluyum bekliyorum yattığım yerden gitsinler diye :emir_bebek:

canım doğumda hepsi gittimi ne güzel hiç uğraşmana gerek kalmamış çağla şıkel gibi

evet canım doğumda hepsi gitti zaten görenler hiç inanmıyordu hamile olduğuma ve doğumdam sonra kilo verme problemim olmadı.....hihoyyythihoyyyt

Back