Hamilelik olabilir mi?

26 Haziran adet günümdü bu ay henüz adet olmadım ve test yaptım diğer çizgi bu şekilde çıktı hamilelik olabilir mi?
İlki sabah aç yapıldı
Diğerini az önce yaptım
Benim 22 haziran son adetim ve hala olmadım bende biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif yarın bi hastaneye gidicem size de tavsiye ederim çünkü bu şekilde olmuyor düşüne düşüne

Çok saolun
Son adet tarihim 29 mayıs ama kalp atışı yok henüz
Canım bazen son adet tarihiyle değil ultrasonla bakılır. Geç döllenme olabilir. Bende de önce geç döllenme oldu şimdi ilerde gidiyor çok şükür. Senin de geç döllenme olmuşsa korkma canım duyulur kalp atışı

Laboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
Ah ne kadar isterdim şu anda o fotoğrafı eşime göstermeyi ne kadar isterdim akşam onu müjdelemeyi ama bizede bu hayırlsıymış demekki

Eklentiler

• 2861A32B-4B6B-481D-8D9F-DB038A0B4D7B.webp
    6 KB · Görüntüleme: 62
Adetinize kac gün kala yaptınız testinizi yada gününüz mü geçti hayırlı olsun
Günüm geçti benim geçen ay değişik bir adet dönemi yaşamıştım 26sında oldum az sürdü arkasından 9u gibi biraz daha kanama yaşadım baktım adet olmuyorum 4 gün önce test yaptım idrar testi silik çıkmıştı bugün biraz daha koyulaştı gittim kan verdim

6+6 da gittim sonra korktum gitmeye bilmiyorum sanırım kötü bişey duymaya hazır değilim ama cuma günü gidecm artık sonuç ne olırsa olsun bilmek istiyorum

6+6 da gittim sonra korktum gitmeye bilmiyorum sanırım kötü bişey duymaya hazır değilim ama cuma günü gidecm artık sonuç ne olırsa olsun bilmek istiyorum
Öyle şey mi olur canım. En son 6+6 da gitmişsin duyulmaması gayet normal ben 7.haftada duydum.. vakitlice gitmek gerekiyor kuzum hiçbir kontrolü ihmal etme bide çok iyi bir doktor bul o zaten ne zaman gelmen gerektiğini söyleyecektir sana.

İnşallah kuzum inşallah duyarım dediğin gibi kontrolleri ve testleri aksatmadan yaptırcm

Oğlumun doktorundan çok memnun kaldım şimdi 2.çocuğumda da kısmet olursa onunla devam etmek istiyorum ancak cumaya randevu buldum bekliyorm işte zaten 2 haftadan da fazla oldu randevu alalı

Oğlumun doktorundan çok memnun kaldım şimdi 2.çocuğumda da kısmet olursa onunla devam etmek istiyorum ancak cumaya randevu buldum bekliyorm işte zaten 2 haftadan da fazla oldu randevu alalı
İnşallah güzel haberlerini bekliyor olucam

Kızlar ben cuma kan değeri için tekrar sağlık ocağına gideceğim inşallah sizlere şunu sormak istiyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum ama sağlıksız bir gidişatta nasıl bir belirti oluyor şu an aynı her şey kanama vs yok yani kanama ile mi anlaşılır ilerlemediği
Ne kadar olumlu düşünmek istesem de aklına takılıyor insanın bir yerde yorumlarınızı bekliyorum
her şeyi ilk sizinle paylaştım
Tüm gidişattan haberdar edeceğim inşallah

Kanama yoksa harika, kahverengi leke bile yoksa gayet iyi. lekelenme bile normal olabilir aslında ama benim lekelerim hiç durmadı son olarak da düşük yaptım. Hiç endişelenme ve keyfine bak stres yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…