- 15 Temmuz 2020
- 64
- 45
- 3
- 23
Benim 22 haziran son adetim ve hala olmadım bende biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif yarın bi hastaneye gidicem size de tavsiye ederim çünkü bu şekilde olmuyor düşüne düşüne26 Haziran adet günümdü bu ay henüz adet olmadım ve test yaptım diğer çizgi bu şekilde çıktı hamilelik olabilir mi?
İlki sabah aç yapıldı
Diğerini az önce yaptım
Daha yeni gebelik sanırım pozitif hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip eder inşallah ❤26 Haziran adet günümdü bu ay henüz adet olmadım ve test yaptım diğer çizgi bu şekilde çıktı hamilelik olabilir mi?
İlki sabah aç yapıldı
Diğerini az önce yaptım
Canım bazen son adet tarihiyle değil ultrasonla bakılır. Geç döllenme olabilir. Bende de önce geç döllenme oldu şimdi ilerde gidiyor çok şükür. Senin de geç döllenme olmuşsa korkma canım duyulur kalp atışıÇok saolun
Son adet tarihim 29 mayıs ama kalp atışı yok henüz
Bak ben sana demedim miLaboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
merhaba canım testinin sonucu çıktı mı acaba
Ah ne kadar isterdim şu anda o fotoğrafı eşime göstermeyiLaboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
Günüm geçti benim geçen ay değişik bir adet dönemi yaşamıştım 26sında oldum az sürdü arkasından 9u gibi biraz daha kanama yaşadım baktım adet olmuyorum 4 gün önce test yaptım idrar testi silik çıkmıştı bugün biraz daha koyulaştı gittim kan verdimAdetinize kac gün kala yaptınız testinizi yada gününüz mü geçti hayırlı olsun
6+6 da gittim sonra korktum gitmeye bilmiyorum sanırım kötü bişey duymaya hazır değilim ama cuma günü gidecm artık sonuç ne olırsa olsun bilmek istiyorumCanım bazen son adet tarihiyle değil ultrasonla bakılır. Geç döllenme olabilir. Bende de önce geç döllenme oldu şimdi ilerde gidiyor çok şükür. Senin de geç döllenme olmuşsa korkma canım duyulur kalp atışı
İnşallah öyledirGeç döllenme olabilir bebek yolu saç oluştu. Mu
İnşallah canımİnşallah öyledir
Öyle şey mi olur canım. En son 6+6 da gitmişsin duyulmaması gayet normal ben 7.haftada duydum.. vakitlice gitmek gerekiyor kuzum hiçbir kontrolü ihmal etme bide çok iyi bir doktor bul o zaten ne zaman gelmen gerektiğini söyleyecektir sana.6+6 da gittim sonra korktum gitmeye bilmiyorum sanırım kötü bişey duymaya hazır değilim ama cuma günü gidecm artık sonuç ne olırsa olsun bilmek istiyorum
Cumaya kadar bekleme bence canım imkanın varsa hemen yarın git. İnşallah güzel haberlerle dönersinİnşallah kuzum inşallah duyarımdediğin gibi kontrolleri ve testleri aksatmadan yaptırcm
İnşallah güzel haberlerini bekliyor olucamOğlumun doktorundan çok memnun kaldım şimdi 2.çocuğumda da kısmet olursa onunla devam etmek istiyorum ancak cumaya randevu buldum bekliyorm işte zaten 2 haftadan da fazla oldu randevu alalı
Kızlar ben cuma kan değeri için tekrar sağlık ocağına gideceğim inşallah sizlere şunu sormak istiyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum ama sağlıksız bir gidişatta nasıl bir belirti oluyor şu an aynı her şey kanama vs yok yani kanama ile mi anlaşılır ilerlemediği
Ne kadar olumlu düşünmek istesem de aklına takılıyor insanın bir yerde yorumlarınızı bekliyorum
her şeyi ilk sizinle paylaştım
Tüm gidişattan haberdar edeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?