• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi?

Bende öyle inşallah hayırlı haberler olsun:emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah canım. Diğer arkadaş hakkında hiçbir fikrim yok ama konu sahibinin testlerinden gördüğüm kadarıyla hamile ve yüksek değer çıkacak inşallah. Son testi aynı benim testim gibi. Merakla bekliyorum 😍 inşallah Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bana da dua edin bende 9+4 günlük hamileyim ama kalp atışlarını duyamadım henüz cuma günü tekrar gidicem bakalım
Niye duymadınız 9+4 olduğuna eminmisiniz? İnşallah cuma günü gidince duyarsınız canım dualarım sizinle. 🤲

Sonuç

Eklentiler

• D0F114E0-D234-4C2E-B3BD-5C02B9324290.webp
    D0F114E0-D234-4C2E-B3BD-5C02B9324290.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 63
Hepinize teşekkür ederim tuhaf hissediyorum kendimi eşim laboratuvar sonucunu yenileyerek geçirdi sürekli gününü bugün iş yerinde

Umarım geç döllenmedir ve sıkıntı yaşamam bundan sonraki süreçte neler yapacağım şimdi

Kızlar merhaba bende bugün kan verdim 🙈 Dün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar 🤲🏻
merhaba canım testinin sonucu çıktı mı acaba

Back
X