İnşallah canım. Diğer arkadaş hakkında hiçbir fikrim yok ama konu sahibinin testlerinden gördüğüm kadarıyla hamile ve yüksek değer çıkacak inşallah. Son testi aynı benim testim gibi. Merakla bekliyorumBende öyle inşallah hayırlı haberler olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Diğer arkadaş hakkında hiçbir fikrim yok ama konu sahibinin testlerinden gördüğüm kadarıyla hamile ve yüksek değer çıkacak inşallah. Son testi aynı benim testim gibi. Merakla bekliyorumBende öyle inşallah hayırlı haberler olsun![]()
inşallah canım. Allahım hayırlısını nasip etsin... :)İnşallah pozitif olur ☺
Niye duymadınız 9+4 olduğuna eminmisiniz? İnşallah cuma günü gidince duyarsınız canım dualarım sizinle.Bana da dua edin bende 9+4 günlük hamileyim ama kalp atışlarını duyamadım henüz cuma günü tekrar gidicem bakalım
elinizdeki ovülasyon testi değil de gebelik testi ise hamilesinizUmarım öyledir heveslenmek istemiyorum
Çok saolunNiye duymadınız 9+4 olduğuna eminmisiniz? İnşallah cuma günü gidince duyarsınız canım dualarım sizinle.![]()
Laboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
Laboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Umarım geç döllenmedir ve sıkıntı yaşamam bundan sonraki süreçte neler yapacağım şimdi
OleeeeeyyyyLaboratuvara düşmüş hcg sonuç 122 yazıyor
İnşallahOleeeeeyyyy
Su an 3 4 haftalik falandir 1 haftaya keseyi görürsünüz insallah![]()
Geç döllenme olabilir bebek yolu saç oluştu. MuÇok saolun
Son adet tarihim 29 mayıs ama kalp atışı yok henüz![]()
merhaba canım testinin sonucu çıktı mı acabaKızlar merhaba bende bugün kan verdimDün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar
❤
Adetinize kac gün kala yaptınız testinizi yada gününüz mü geçti hayırlı olsunBu da bu sabah yaptığım test varsa bile biraz daha koyulaşmaz mıydı sizce kızlar?
Regl hala olmadım anca yarın kan verebilirim