Hamilelik olabilir mi?

Ben olsam ben de denedim bi 8 10 tane ama korkardım da ya bunda çıkmazsa diye :)) bi daha gözünaydın canım Allah sağlıkla kalp atışını duymayı, kucağına almayı nasip etsin

Kan verdim kızlar bakalım hayırlısı son kez sabah idrarıyla da test yaptım

Bu da sağlık ocağına gitmeden önceki test
Sizlere hayırlı haberler vermek istiyorum inşallah
Maşallah testin koyulaşmış. Ben böyle testle gittim direkt ultrasona girdim vajinal bakınca nokta kadar kesem göründü çok şükür sen de görürsün inşallah

Beta hcg ne zaman e nabızda düşer bu arada erken öğrenebilir miyim?
Bir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.

Bir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.
Teşekkür ederim kafamda netleştirmek istiyorum artık. Kanı verdim rahatladım

Kızlar merhaba bende bugün kan verdim Dün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar

Amiiiiiiinnn insallah pozitif olur

İnşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…