- 3 Ağustos 2020
- 426
- 282
- 53
- 34
Amin neticeleri haber veririm inşallahBen olsam ben de denedim bi 8 10 tane ama korkardım da ya bunda çıkmazsa diye :)) bi daha gözünaydın canım Allah sağlıkla kalp atışını duymayı, kucağına almayı nasip etsin
Mutlaka güzel haberler olsun inşallahAmin neticeleri haber veririm inşallah
Maşallah testin koyulaşmış. Ben böyle testle gittim direkt ultrasona girdim vajinal bakınca nokta kadar kesem göründü çok şükürBu da sağlık ocağına gitmeden önceki test
Sizlere hayırlı haberler vermek istiyorum inşallah
Bir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.Beta hcg ne zaman e nabızda düşer bu arada erken öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim kafamda netleştirmek istiyorum artık. Kanı verdim rahatladımBir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.
Birazdan çıkar sonuç. Bizleri de haberdar edersin. Tatlı heyecanlarTeşekkür ederim kafamda netleştirmek istiyorum artık. Kanı verdim rahatladım
Amiiiiiiinnn insallah pozitif olurKızlar merhaba bende bugün kan verdimDün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar
Amiiiiiiinnn insallah pozitif olur
Sonuc??Teşekkür ederim kafamda netleştirmek istiyorum artık. Kanı verdim rahatladım
Daha yok baktım laboratuvar sonuçlarına saat 4te gel dediler gideceğimSonuc??
İnşallah pozitif olurKızlar merhaba bende bugün kan verdimDün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?