• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik müjdesini eşinize ailenize nasıl verdiniz?

Vahide1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
9
3
1
31
Arkadaşlar ben 11 gündür adet olmuyorum yarın gidip kanda gebelik testi yaptiracagim.eger hamileysem eşime ve aileme surpriz yapmak isterim.fikirlerinizi bekliyorum.İnşallah hamileyimdir.

ben kızım da eşimin ve benim aileme minik bebek patik çorapları hediye paketi yaptım verdim. Size hediye aldım diye tabi onlar başka bir şey zannettiler paketleri açtıkların da şok oldular :D Eşime de gebelik testimi yapıp evde onu küçük bi paket yapıp hediye etmiştim :) yüzlerinde ki şaşkınlık ifadesi çok komik oluyor ve inanılmaz mutlu olmuşlardı :)

Ben henüz o duruma gelemedim ama inşallah bir gün o gün gelirse eşime pasta yaptırmayı düşünüyorum üzerine de bebeğin göbüşte babası yazdırmayı düşünüyorum bu fikri de burda birinden okumuştum

Evlilik yil donumumuzdu erken gebelim testini tamamen sarip bantladim not yazdim kutuya koydum .Esim ilk acarken kapak kismindan ötürü kalem aldim sandi fena bozuldu :KK49:

:KK55:Nasip olur da hamile olursam bebek ayakkabısı alıp işyerine hediye yollamak istiyorum. Bi de not yazıcam ay utandım. Belki yazmam utanırım ki :süslü:

Guzel fikir ama sonra pisman olursunuz o ani onunla yasayamadiginiz icin .Nacizane tavsiyem sürprizi elden vermeniz .Mesela ben gizli cekim yaptim o anlar artik ölümsüz gunlerce izledik
:KK55:Nasip olur da hamile olursam bebek ayakkabısı alıp işyerine hediye yollamak istiyorum. Bi de not yazıcam ay utandım. Belki yazmam utanırım ki :süslü:

Guzel fikir ama sonra pisman olursunuz o ani onunla yasayamadiginiz icin .Nacizane tavsiyem sürprizi elden vermeniz .Mesela ben gizli cekim yaptim o anlar artik ölümsüz gunlerce izledik
Yaa evet mantıklı bu. Yüzündeki şapşik ifadeyi görmek isterim bu detayı kaçırmışım :dua::KK200:

Düşündüm de hamilelik erkeklere mahsus olsaydı eşim bana “hayatım anne oluyosunnn” deseydi afallardım “ay sen tutamazsın ver o çocuğu bana” derdim :deli:

Biz o gun cok kotu tartistik bu arkadasinin yanina gitmisti bende izin almstim.is yerinden haylimdeki suprizi yapamadim kuryeyle is yerine emzik ve patik not gondercektim evde veya disarda ozel yemek yeme fikrim vardi suslenip ama suya dustu hayaller sinirimden hastaneye gidip kan verdim beklemiyodum hamile oldigumu ogrenince annemden sonra sinirli bi sekilde aradim diolag aynen su
Ben
Siniŕli bi sekilde 'aloo nerdesin '
Esim
Sinri gecmis ' arkadasla bahcedeyiz cardagi boyuyoz'
Ben
Sinirliyim hala ' İYİ '
esim
Sakin 'sen napion ' ( tabi ben sinirli olinca askim bebgim diemio erkeklige sey surdürmuyo )
Ben
Sinirli ' disardayim eve gidiyorum'
Eve ne zaman gelecen '
Esim
Sakin' birazdan gelirim neolduki'
Ben
Sinirli 'iyi hamileyim.'
Esim ( burada koptu zaten )) eee seseey iiyimis ha hayirli olsun ' die kekeme gibi oldu :)))
10 dk sonra eve damladi bi opmeler bi sarilmalar tabi benim aglamaktan bas zonkladigi icin sinirli ve hasta gibiydim boyle iste ;)))

Arkadaşlar ben 11 gündür adet olmuyorum yarın gidip kanda gebelik testi yaptiracagim.eger hamileysem eşime ve aileme surpriz yapmak isterim.fikirlerinizi bekliyorum.İnşallah hamileyimdir.
Benimki cok sıradan olmuştu hatta beklemedgim bi anda ogrendgim icn adetime 9 gun kala kasik agrisi icin hastneye gttigimde ogelnden snra sonclarda ben ultrsonda gozuken kisten dir agri derken kan soncunda doktr gebesin ddi ve soka grdim o gun sansa ne benim kontorum vardi nede esimin cktgim gibi sadce ard arda bi ton msj attm esime oda is yerinde napicagini bilememis saga sola kostum tel istiyordum ddi herkesten bole ansıziin oldu bennimki :KK49:

Back