Sağlıkla kucağına al inşallah gayet gelmiş görünüyorKızlarben ekimde yüp bebek yapmıştım olmamıştı sonra saldım kendimi 6 ay sonra bir daha tüp yaptırırım dedim. Şimdi bu sabah teslim gecikince test yaptım pozitif evde test, sonra yanlıştır diye bir daha yaptım o da pozitif yani kan vermeye geldim şimdi ama elim ayağım titriyor . Testler yanlıştır diye düşünüyorum sizce yanlış olma ihtimali var mı ? Doğru olabilir mi tüp bebekle bile olmamıştı ay heyecandan bayılacağım , eşime dahi söylemeden size yazdım bu arada b
Şimdi kan verdim heyecanla bekliyorum inş hayırlısıyla olur , bilmiyorum ne düşüneceğimiHayırlı olsun canım bence gebesin :) Allah hiç beklemediğin zamanda veriyor mucizeni :)
Allahım inş inanamıyorum kan sonucunu bekliyorumSağlıkla kucağına al inşallah gayet gelmiş görünüyor
O kadar beklemiyordum ki , inansın şoktayım hala kan sonucunu bekliyorumHayırlı olsun canım bence gebesin :) Allah hiç beklemediğin zamanda veriyor mucizeni :)
Halik ve Bari olan Allah dilediğini dilediği zaman yaratıyor sonucu bizimle de paylaş olur muAllahım inş inanamıyorum kan sonucunu bekliyorum
Tabiki de paylaşacağımHalik ve Bari olan Allah dilediğini dilediği zaman yaratıyor sonucu bizimle de paylaş olur mu
Tabiki de paylaşacağımHalik ve Bari olan Allah dilediğini dilediği zaman yaratıyor sonucu bizimle de paylaş olur mu
İnşaatlar Allahım amin inşÇizgiler çok net
İnşallah gebesinizdirsağlıkla ilerler süreciniz
Maşallah canım hamilesinKızlarben ekimde yüp bebek yapmıştım olmamıştı sonra saldım kendimi 6 ay sonra bir daha tüp yaptırırım dedim. Şimdi bu sabah teslim gecikince test yaptım pozitif evde test, sonra yanlıştır diye bir daha yaptım o da pozitif yani kan vermeye geldim şimdi ama elim ayağım titriyor . Testler yanlıştır diye düşünüyorum sizce yanlış olma ihtimali var mı ? Doğru olabilir mi tüp bebekle bile olmamıştı ay heyecandan bayılacağım , eşime dahi söylemeden size yazdım bu arada
Kan sonucumu bekliyorum gözlerim yaşlı , inşMaşallah canım hamilesin
Hadi inşallah güzel haberlerle gel bize de dua et canımKan sonucumu bekliyorum gözlerim yaşlı , inş
İnş çok dua ettim pozitif çıkarsa hemen yazacağım , olmazlar olduran Rabbim tüp bebekle yapmadığını kendi istediği zaman veriyor demekki diyeceğimHadi inşallah güzel haberlerle gel bize de dua et canım
564 çıktı şükürler olsunKızlarben ekimde yüp bebek yapmıştım olmamıştı sonra saldım kendimi 6 ay sonra bir daha tüp yaptırırım dedim. Şimdi bu sabah teslim gecikince test yaptım pozitif evde test, sonra yanlıştır diye bir daha yaptım o da pozitif yani kan vermeye geldim şimdi ama elim ayağım titriyor . Testler yanlıştır diye düşünüyorum sizce yanlış olma ihtimali var mı ? Doğru olabilir mi tüp bebekle bile olmamıştı ay heyecandan bayılacağım , eşime dahi söylemeden size yazdım bu arada b
564 çıktı ümidi kesince veren Rabbime şükürler olsunHadi inşallah güzel haberlerle gel bize de dua et canım
Çok güzel yaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım564 çıktı ümidi kesince veren Rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?