• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi

Senin hesabın kapalı mı göremiyorum uygulamada özel mesaj varmış arkadaş olmak istedim çok iyi geldin bana da
bende yeni kullanmaya, yorum yazmaya başladım açıkcası tam bilmiyorum ki

50F5C3D9-8F1B-4755-94C1-BAACBD6C8072.png

Herkese merhaba
Adetime 1 hafta kaldı 2 gün önce gögüslerim hafif ağrıdı uçları da elleyince birde arada sol kasık batması var birde bacaklarım çok ağrıyor ve hafif akıntım var bazen sarı nokta gibi oluyor aranızda gebelikte yaşayan var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirm
Ne yaptın canım durumlar nedir

Ayy hiç bilmiyorum ya rüyamda da hamile olmuşum anlamadan bebek doğmuştu
Ay inşAllah belirtilere takılma dediğim gibi normalde benim başlar 1 hafta önceden adet ağrılarım olana kadar devam eder mayıştırır beni, bu ay mesela ağrım yok gibiydi farklı geldi dedim benim ağrırdı yani niye şimdi bişey yok :) adet günü geçince başladı sancılarım aynı olmuşum gibi daha yeni azalıyor inanki fena sancılar

Ay inşAllah belirtilere takılma dediğim gibi normalde benim başlar 1 hafta önceden adet ağrılarım olana kadar devam eder mayıştırır beni, bu ay mesela ağrım yok gibiydi farklı geldi dedim benim ağrırdı yani niye şimdi bişey yok :) adet günü geçince başladı sancılarım aynı olmuşum gibi daha yeni azalıyor inanki fena sancılar
Benim regl öncesi de pek belirtim olmaz ya regl günü başlar ağrı falan bakalım görücez ama ama regl önce ayaklarım altı yanar bu ay yine oldu ondan regl olucam diyoum

Back