Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik mi
- Konu Sahibi nothiing
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kalmak isteyenler hamilelik belirisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?10 gün var canımAyy güzel nedenler için gideriz ya senin regl ne zaman olucak bende 1 hafta var
Dua edelim biribirmize yaa beliti var mı sende10 gün var canım
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Ayy ne gibi sinyaller var sende canım birlikte gün sayalım en iyisi
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Ya ben 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ikimiz de kontrole gittik ikimizde de sorun yok ama daha hiç gebe kalamadım. Bu ay hayat tarzımda da değişiklikler yaptığımdan hepsine acaba gebelikten mi diyemiyorum ama bazı tuhaflıklar olduğu kesin funbody çayına başladım bu hafta biraz da spor yapıyorum önceden söyleyeyim. 2 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında aşırı ağrı var afedersin ishal oldum göğüslerim hassas ve dün beyaz yapışkan bi akıntım oldu. Dayanamadım sabah test yaptım negatif o kadar çok dua ediyorum ki bu belirtiler gebelikten olsun nolur diyeAyy ne gibi sinyaller var sende canım birlikte gün sayalım en iyisi
Çift çizgiden sonra silinme olduğuna göre iki gündür çatlamış sanırım tabikide değerlendirin zaten iki günde bir olarakMerhaba bende ovulasyon ile deniyorum da bu ay hamileligi kontrol eder msnz bilginiz var ise bu gün değerlendirmeli miyim
İnşallah isteyenlere nasip olur
İyi maşAllah ikinizdede sorun yoksa stres yapmayın sadece zamanı vardır inşallah bu ay hayırlı haber alırsınız şimdiden ağrılar başladıysa ve size farklı geliyorsaEşimde de sorun yok bende de çok istiyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum benim ağrım zaten regl günü başlar bir tek ondan önce olmaz hiç
Akşam yemeği vs derken bu vakit oldu kusura bakma :)kadtug17 nereler gittin benim burda ilk arkadaşım oldun
Senin bat ne zamanYa ben 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ikimiz de kontrole gittik ikimizde de sorun yok ama daha hiç gebe kalamadım. Bu ay hayat tarzımda da değişiklikler yaptığımdan hepsine acaba gebelikten mi diyemiyorum ama bazı tuhaflıklar olduğu kesin funbody çayına başladım bu hafta biraz da spor yapıyorum önceden söyleyeyim. 2 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında aşırı ağrı var afedersin ishal oldum göğüslerim hassas ve dün beyaz yapışkan bi akıntım oldu. Dayanamadım sabah test yaptım negatif o kadar çok dua ediyorum ki bu belirtiler gebelikten olsun nolur diye
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Benim bat 3 mart yani cuma günüSenin bat ne zaman
Simdiden negatif çıkması normal daha varmış :) umarım gönlünüzce olur herşeyBenim bat 3 mart yani cuma günü
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
İnşallah hepimizin bu ay bebişleri olur :) bu sefer farklı bir his var gibi içimde Allah ım hepimize nasip etsin sağlıklı vatana anne babasına hayırlı evlatlarSimdiden negatif çıkması normal daha varmış :) umarım gönlünüzce olur herşey
İnşAllh hisler yanıltmaz bende hissetmiştim :)İnşallah hepimizin bu ay bebişleri olur :) bu sefer farklı bir his var gibi içimde Allah ım hepimize nasip etsin sağlıklı vatana anne babasına hayırlı evlatlar
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
İnşallahhh :))İnşAllh hisler yanıltmaz bende hissetmiştim :)
Benim de olcak mı hissettin mi?İnşAllh hisler yanıltmaz bende hissetmiştim :)
Ayy olur inşallah yaa az kaldı gibi de çok var dahaaaa sabır versin Allah bizeYa ben 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ikimiz de kontrole gittik ikimizde de sorun yok ama daha hiç gebe kalamadım. Bu ay hayat tarzımda da değişiklikler yaptığımdan hepsine acaba gebelikten mi diyemiyorum ama bazı tuhaflıklar olduğu kesin funbody çayına başladım bu hafta biraz da spor yapıyorum önceden söyleyeyim. 2 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında aşırı ağrı var afedersin ishal oldum göğüslerim hassas ve dün beyaz yapışkan bi akıntım oldu. Dayanamadım sabah test yaptım negatif o kadar çok dua ediyorum ki bu belirtiler gebelikten olsun nolur diye
Olucak tabi bigün hiç bir probleminiz yokmuş çok şükür ne derdi problemleri olan insanlar var Allah ol desin yeterki. Sen hep dua et sağlıklı beslenin yumurtlama günlerine dikkat et bu ayda haberini alırsın hiç bekletmez Allah inşAllah seni :)Benim de olcak mı hissettin mi?
- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
Amin ya sabretmek çok zorAyy olur inşallah yaa az kaldı gibi de çok var dahaaaa sabır versin Allah bize
Evet beklemek çok zorAmin ya sabretmek çok zor