• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi

N nothiing seninle aynıyız sanırım 😊 reglime 6 gün var ve vücudumtuhaf sinyaller veriyor

Ayy ne gibi sinyaller var sende canım birlikte gün sayalım en iyisi😂
Ya ben 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ikimiz de kontrole gittik ikimizde de sorun yok ama daha hiç gebe kalamadım. Bu ay hayat tarzımda da değişiklikler yaptığımdan hepsine acaba gebelikten mi diyemiyorum ama bazı tuhaflıklar olduğu kesin 😂 funbody çayına başladım bu hafta biraz da spor yapıyorum önceden söyleyeyim. 2 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında aşırı ağrı var afedersin ishal oldum göğüslerim hassas ve dün beyaz yapışkan bi akıntım oldu. Dayanamadım sabah test yaptım negatif 🙈 o kadar çok dua ediyorum ki bu belirtiler gebelikten olsun nolur diye 😢

Merhaba bende ovulasyon ile deniyorum da bu ay hamileligi kontrol eder msnz bilginiz var ise bu gün değerlendirmeli miyim
İnşallah isteyenlere nasip olur 🤲
Çift çizgiden sonra silinme olduğuna göre iki gündür çatlamış sanırım tabikide değerlendirin zaten iki günde bir olarak

Eşimde de sorun yok bende de çok istiyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum benim ağrım zaten regl günü başlar bir tek ondan önce olmaz hiç
İyi maşAllah ikinizdede sorun yoksa stres yapmayın sadece zamanı vardır inşallah bu ay hayırlı haber alırsınız şimdiden ağrılar başladıysa ve size farklı geliyorsa

Ya ben 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz ikimiz de kontrole gittik ikimizde de sorun yok ama daha hiç gebe kalamadım. Bu ay hayat tarzımda da değişiklikler yaptığımdan hepsine acaba gebelikten mi diyemiyorum ama bazı tuhaflıklar olduğu kesin 😂 funbody çayına başladım bu hafta biraz da spor yapıyorum önceden söyleyeyim. 2 gündür sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında aşırı ağrı var afedersin ishal oldum göğüslerim hassas ve dün beyaz yapışkan bi akıntım oldu. Dayanamadım sabah test yaptım negatif 🙈 o kadar çok dua ediyorum ki bu belirtiler gebelikten olsun nolur diye 😢
Senin bat ne zaman

Simdiden negatif çıkması normal daha varmış :) umarım gönlünüzce olur herşey
İnşallah hepimizin bu ay bebişleri olur :) bu sefer farklı bir his var gibi içimde Allah ım hepimize nasip etsin sağlıklı vatana anne babasına hayırlı evlatlar 🤲

Ayy olur inşallah yaa az kaldı gibi de çok var dahaaaa sabır versin Allah bize

Benim de olcak mı hissettin mi?🥲
Olucak tabi bigün hiç bir probleminiz yokmuş çok şükür ne derdi problemleri olan insanlar var Allah ol desin yeterki. Sen hep dua et sağlıklı beslenin yumurtlama günlerine dikkat et bu ayda haberini alırsın hiç bekletmez Allah inşAllah seni :)

Back