Hamilelik mi sizce?

Nur Nurella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
5
0
1
26
Merhaba arkadaşlar. 2 senelik evliyim 2 senedir de çocuk olmuyor. Her ay test yapıyorum, adet düzenim de hep günü gününe genel olarak arada bir geçtiği oluyor gününü. Bu ay 10 gün geciktim, gecikmenin 5-6-7. Günleri kasık ağrılarım oldu regl beklerken dayanamadım 7. Gün test yaptım hayatımda ilk defa silik çizgi gördüm. 8. Gün tekrar test yaptım biraz geç çıksa da yine ikinci çizgi silik çıktı sonra yaptığım testlerde hiç birşey çıkmadı. Çalıştığım için haftaiçi kan vermeye gidemedim haftasonu da aksilikler çıktı pazartesi kan verecektim dün akşam hafif pembe leke geldi bu sabah regl oldum
Ne yaşadım niye yaşadım hiç bir şey anlamadım bebek var mı yok mu ki muhtemelen yok ama test neden pozitif çıktı bu zamana kadar hiç pozitif görmemiştim ben başına böyle bir durum
gelen var mı?

Muhtelemen kimyasal gebelik geçirdiniz. Zamanla kendini sıfırlamıştır regl de olduysanız eğer. Pes etmeden devamm

Muhtelemen kimyasal gebelik geçirdiniz. Zamanla kendini sıfırlamıştır regl de olduysanız eğer. Pes etmeden devamm
Cuma günü heyecandan o kadar ağladım ki 2 gündür gözlerim şiş gezdim bu kadar sevinmişken şimdi regl görünce, neyse hayırlısı olsun Allah büyüktür ;(

Cuma günü heyecandan o kadar ağladım ki 2 gündür gözlerim şiş gezdim bu kadar sevinmişken şimdi regl görünce, neyse hayırlısı olsun Allah büyüktür ;(
Ben de 2 kez kimyasal gebelik yaşadım seni çok iyi anlıyorum güzelim. Her şey gönlüne göre olsun ve kolaylıkla olsun inşallah. Ovülasyon takibi ile dene muhakkak. Ben de denemeye devam. Pes etmeden ama strese de girmeden

Çok teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…