Hamilelik mi Regl mi?

İnşallah Artemis inşallah. Zaten bir gün kalıyor bata. Beklerim ya hiç mi olmadı belirtin ilginç.
Yoktu ya. Göğüslerim bile ağrısızdı. Sabah uyanamama, uykuya doyamama durumum vardı sadece ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için havalardan sanıyordum. Başka hiçbir şey yoktu.

Gerçekten herkeste farklı desene. Sağlıkla al kucağına
Amin. Allah razı olsun.
Her gebelikte bile farklı oluyor. Öncekilerde en büyük belirtim göğüslerimin şişip ağrımasıydı. Adet öncesi şişlikten çok daha fazlaydı. Bir de adet sancısı çeker ama adet olmazdım. O zaman test yapardım.
Az kalmış test yapmana, hayırlı haberler getirsin inşallah gelecek günler.

Amiiiin çok teşekkür ederim

Cansın teşekkür ederim. En azından belirsizlik ortadan kalksın diye yapacağım test. Çok teşekkür ederim anlayışın ve ilgin için. Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Ben aldım 3 ay oldu bile zaman çok hızlı… inşaAllah sen de hayırlı sağlıklı bir pozitif haberi al inşaAllah

Evet. Ama bunun kararını da ben verebilirim takdir edersiniz ki
Test yapayım mı?diye konu açmadım ki.
Y yourfuture size kötü bir şey dememiş yalnız. Sizin adınıza heyecanlanmış, dostluk yapmış -Bibli hanım Bizim yerimize heyecanlanan sevinen insanlara ihtiyacımız var. Size test yapın diye kızmamış çemkirmemiş güzel konuşmuş

Merhaba. Gecikmemin 2.günündeyim bugün.
Minik saniyelik sersemlik (başım dönüyor gibi ama dönmüyor)var. Günde bir kez falan adet ağrısı geliyor sonra Hah diyorum oldum gidiyorum wcye akıntı var.
Test yapmama sebebim çok pozitif gördüm kanda hep negatifti. Gecikme olmadan kan da vermek istemedim. Pazartesi günü kan vereceğim adet olmazsam. P Pomegranate1

Haklısınız. Ben çok hassasım bu konuda. Özür dilerim Y yourfuture kusura bakmayın lütfen.

Nasıl yalancı pozitif çıktı ya? Kuruma çizgisi falandır diye düşünmek istiyorum.
Neyse şunun şurasında pazartesiye ne kaldı?
Burda açtığım konu bile var fotoğraflı. 3 kere pozitif gördüm silik çizgi şeklinde. Ağla zırla kan ver beta HCG 0000 o yüzden idrar testlerini sevmiyom aynen Artemis inşallah güzel haberler alırım da yazarım buraya

Yaa aynı durumdayım biliyor musunuz, lekelenmem oldu ağrım da var ama 2 gün geciktim 3 gün de belli belirsiz lekelendim adete bir gün kala kaset test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu adet de olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…