- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Benim mide bulantılarım 6. Haftada başlamıştı. Yani bulantı hcg seviyesinin yükselmesi ile alakalı bir durum benim bildiğimYapıp yapmama konusunda kararsızım. Bi diyorum yap rahatla. Bide diyorum zaten bir gün kaldı bekle.
Lekelenme harici diğer belirtiler oldu mu sizde olabiliyormu yani
Zamanında ne testler yaptım. Ne pozitifler görüp kanda negatifler gördüm. Neler yaşadım biliyor musunuz?Herkes test yapın diyor ya, ben taa buradan heyecanlanıyor canım
Anladım çok teşekkür ederim. Sabah ilk idrar etkili sonuç veriyordu değil mi? Olmadı yapayım ya sabahBenim mide bulantılarım 6. Haftada başlamıştı. Yani bulantı hcg seviyesinin yükselmesi ile alakalı bir durum benim bildiğim
Göğüslerim çok gergin ve hassastı
MantıklıYani evet az kalmış regle ama hamileyseniz yine gelmeyecek yine bekleyeceksiniz, ben olsam yapardım :)
Evet ilk idrar bence önemli, benim hamileliğim kesinleştiği halde ara idrarla yaptığımda direkt negatif çıkıyordu. Biraz beklemiş olmalıAnladım çok teşekkür ederim. Sabah ilk idrar etkili sonuç veriyordu değil mi? Olmadı yapayım ya sabah
Bunu bi arkadaşım daha söyledi bugün.Bence test yap. Ben milyon kez aa bu daha önce hiç olmamıştı dediğim belirtiler yaşadım. Asla şüphelenmediğim ay hamileydim.
Tamamdır ilk idrar ile yapayım. En azından belirsizlik gitsin. Çok stresliyimEvet ilk idrar bence önemli, benim hamileliğim kesinleştiği halde ara idrarla yaptığımda direkt negatif çıkıyordu. Biraz beklemiş olmalı
Hayır bilmiyorum ve sanıyorum sorumlusu da ben değilim. Aynı sekilde bizim de yaşadıklarımız var, sizin bilmediğiniz. Bu test eninde sonunda yapılıyor.Zamanında ne testler yaptım. Ne pozitifler görüp kanda negatifler gördüm. Neler yaşadım biliyor musunuz?
Güzel haberlerle inşallahTamamdır ilk idrar ile yapayım. En azından belirsizlik gitsin. Çok stresliyim
Evet. Ama bunun kararını da ben verebilirim takdir edersiniz kiHayır bilmiyorum ve sanıyorum sorumlusu da ben değilim. Aynı sekilde bizim de yaşadıklarımız var, sizin bilmediğiniz. Bu test eninde sonunda yapılıyor.
Seni anladığımı bilHem stres oluyorum hem de zaten 2 gün kaldı bekleyim diyorum.. ama adetse de hamilelikse de belirsizlik bitsin bi an önce. Çok stres yaptım bu hafta. İnsanın kendine söz geçirememesi ne kötü
CansınSeni anladığımı bilhem de fazlasıyla.
2 gün sonra adet olsan da aynı hayal kırıklığı olacak,testte negatif görsen de aynı… O yüzden içinden ne geliyorsa onu yap
Senin için hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşaAllah
Var gibi. İlk 5 dk geçerli biliyorsunuz değil mi? Kesin sonuç ve sağlıklı takip için kan verin hemenMerhaba kızlar bugun regl gunumun ilk gunuydu ama olmadim bi test yapayim dedim boyle cikti hatta inanamayip pes pese diger testleri de yaptim bilenler yorumlayabilir mii
Evet anında cikti ikinci cizgi sabah kan vericem tesekkur ederimVar gibi. İlk 5 dk geçerli biliyorsunuz değil mi? Kesin sonuç ve sağlıklı takip için kan verin hemen
Hayırlı olsun şimdidenEvet anında cikti ikinci cizgi sabah kan vericem tesekkur ederim
Allah razı olsun rabbim isteyen dileyen bekleyen kim varsa nasip etsin insallahHayırlı olsun şimdiden