Hamilelik mi Regl mi?

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.444
Kızlar merhaba. Bileniniz vardır ben de bebek istiyorum uzun süredir. Birçok şey yaşadım bu süreçte. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek istedim biraz.Ne yumurtlama takibi ne başka bir şey yapmıyorum.Fakat enteresan şeyler oluyor vücudumda.Aklım epey karışık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada hamilelik ile regl belirtilerinin benzer olduğunu duyuyorum,biliyorum ve kişiden kişiye değişebileceğini de biliyorum.Yalnızca benzer şeyler yaşayan var mı bilmek istiyorum.
Sat 4 9 Mayıs
13 ve 16 Mayıs şüphelenebileceğim ilişki tarihleri
17 Mayıs yumurtlama (uygulamaya göre tabi. Ama çatladığını hissettim akıntıdan)
Bata 2 gün var.
Beni kuşkulandıran şeyler
İnanın zerre aklımda yokken bata 7 gün kala aniden bi öğürme isteği oldu dersteyken
Biliyorum bulantı bu kadar erken olmaz diyeceksiniz ama asla psikolojik değil. Eminim. Zerre aklımda yoktu nasıl olsa olmuyor diyordum.
Bata 6 gün kala pembemsi birkaç damla akıntı geldi. Hah dedim oldum,devamı yok.
5gün kala da kahverengi akıntı geldi yine az ve devamı yok. Ki ben gününde olurum öyle 5 6 gün kala ilginç geldi.
Yüzümde özellikle çenemde asssla çıkmayan küçük kırmızı kabarcıklar var.
Kasığımdan bacağıma kadar vuran kramplar var. Ve sol kasığım bariz şiş birkaç kez de anlık baş dönmem oldu. Psikolojik değil bunlar eminim. Hep psikolojik belirti yaşadım. Ama inanın kafadan attığım dönemdeyim.Kızlar şu an 2 gün var bata.

Şu an hala kasık batmalarım kramplarım var.

Göğüs ucu hassasiyetin var mı

Aynılarını ben yaşadım canim sonra adet geldi, resmen psikofizyolojik olarak, düşüne düşüne hamile semptomları gösterdim.
Umutlandirmak gibi olmasın ama öğürme ve baş dönmesi bende yoktu canim, bunlar bazı güzel haberlerin belirtisidir umarım :)

Özellikle mide bulantısı psikolojik değil ondan eminim. Çünkü ben ne zaman adet oldum ne zaman olacam onu bile bırakmıştım. Bi anda oldu. Ama evet haklsın adet de olabilir bilmiyorum ki işte

Belirtilere hiç takılma derim. Benim inan ki hiçbir belirtim olmadı. Adet belirtim bile olmadı.
İki gün varmış, istersen yarın sabah ilk idrarla test yap istersen de adet gününü bekle. İnşallah hamilesindir.

İnşallah Artemis inşallah. Zaten bir gün kalıyor bata. Beklerim ya hiç mi olmadı belirtin ilginç.

Göğüs ucu hassasiyetin var mı
Merhabalar ben de inanılmaz göğüs ucu acısı var geri kalan kısımlarda hiçbir şey yok. Baş dönmesi yaşıyorum karnımda sancılar var. Adetime 6 gün kaldı ama bu belirtiler 3 gündür mevcut. Hamilelik beklemiyorum ama olabilir mi sizce?

Göğüs ucu hassasiyeti yaşayan çok duydum hamilelikte. Bende komple gerginlik ve ağrı var. Gönlünüzce olsun

Yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti oluyor
Progrsteron hormonu ile alakalı. Adetiniz gelmeye yakın azalır biter ama azalmaz ise test yapın derim

Bence test yapsan çıkar eğer pozitifse benim 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testinde. Ama stres oluyorum dersen bekle adetinin geçmesini
Hem stres oluyorum hem de zaten 2 gün kaldı bekleyim diyorum.. ama adetse de hamilelikse de belirsizlik bitsin bi an önce. Çok stres yaptım bu hafta. İnsanın kendine söz geçirememesi ne kötü

Lekelenme olmasaydı diğer belirtilerin için psikolojik diyebilirdim ama hemen hemen aynı zamanlarda ben de aynı lekelenmeyi yaşamıştım. Erken gebelik testinde çıkmıştı benim. Bence erken gebelik testi yapabilirsin ilk idrarla

Yapıp yapmama konusunda kararsızım. Bi diyorum yap rahatla. Bide diyorum zaten bir gün kaldı bekle.
Lekelenme harici diğer belirtiler oldu mu sizde olabiliyormu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…