HAMİLELİK Mİ LÜTFEN LÜTFEN BAKIN

portekal1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
41
8
1
.

Son düzenleme:
Benimde bebek dusundugumuzden beri ara ara böyle adet öncesi kanamalarım oluyor sanırım psikolojik. 10 gün bu şekilde kanamalardan sonra adet olduğum çok oldu o yüzden güzel şeyler söyleyemeyeceğim ama inşallah seninki benimkiler gibi hüsranla sonuçlanmaz

Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda da , bunu kimse burada bilemez gider test yaparsınız . Hamile olup konu başlığını gören yardımcı olmak için gelen kişilere şu görüntü nedir yani . İğrenç varsa bir şüpheniz gidin test yapın fotoğraf da atacaksanız ki yasak , konu başlığında belirtin !

Fotoğrafa gerek yoktu, tarif etseniz anlardık zaten. Kimyasal gebelik böyle bir şey değil demeye geldim.

Ben de biliyorum test yapmayı . Ayrıca iğrenç dediğiniz şey nedir tam olarak siz burada iğrenç fotoğraflar görmemişsiniz sanırım ? Ben size ne soruyorum siz bana nasıl tepki veriyorsunuz gerçekten hayret doğrusu . Herkesin midesi tabi ki kaldırmayabilir ancak bir damla kan sadece . Burada kanlı parçalı ped fotoğrafları peçeteyle silinmiş fotoğraflar ne olursa artık hepsini gördüm ben . Mesajımjn başında da belirttiğim gibi çok özür diliyorum fotoğraf için yazmışım zaten ? .

Fotoğrafa gerek yoktu, tarif etseniz anlardık zaten. Kimyasal gebelik böyle bir şey değil demeye geldim.
Yorumunuz için teşekkür ederim . Ancak mesajım ilk başında görsel için özür dilerim diye belirtmişim . Hepsini geçtim hepimiz kadınız hepimiz bu tür şeyleri yaşıyoruz tabi ki diyebilirsiniz ben kimseye göstermiyorum ama diye . Ben burada sağlık sorunu mu gebelik mi geelik ise ne anlama gelşr acaba diye merak ederek yazıyorum veya görsel ekliyorum az önce başka bir kullanıca ya yanıt verdim . İğrenç demiş ? İğrenç olan nedir bir damla kan görmeniz mi ?
Bunu parmqğım kwnadı bu onun kanı diye de atabilirdim o zaman kşmse iğrenç demezdi .
Sorun bu kanamanın vajinadan gelince iğrenç olması mı anlayamıyorum

Tamam işte test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…