Merhaba kızlar bu ay başıma tuhaf bişi geldi kafam karmakarışık bu aralar yardımcı olursanız çok sevinirim. Polikistik over teshisim var daha önce de bu konuda yazmıştım size dr çocuğun olmasına engel bir durum yok demişti bir yıl önce ama bir yıldır korunmasız ilişkiye giriyorum olmuyor. Ovulasyona dikkat etmemiştim bu ay ettim tarlusalla önce güzel bir adet oldum 29 Kasım'da başladı 4 Aralık'ta bitti 12 Aralık'ta ovulasyon tarihimdi o gün ve sonraki günlerde sürekli çocuk çalışması yaptık.27 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu olmadım yılbaşında da az biraz içeriz belki dedik ama önce test aldım ne olur olmaz diye 31 Aralık'ta artı marka idrar testinde ikinci silik çizgi oldu gozlerime inanamadim eşime gosterdim hayal mi görüyorum diye bende görüyorum çizgi var dedi eşim. Neyse bir haftadır falanda sol kasıkta ağrı oluyor aralıklarla bişi batıyor gibi, göğüste aşırı şişkinlik ve batmalar yaşıyorum bayginlikta geçirdim bir kere hala adet olmadım dün test aldım freely marka akşam tek çizgi çıktı sabah ilk idrarla yaptım aynı marka ile yine tek çizgi çıktı modum çok düştü halim tavrım çok değişmişti bişi var bende demiştim ayrıca lekelenmemde var peceteye silince belli oluyor camasirimda bişi yok ilk leke pembeydi şuan kahve gibi haftasonu diye Dr a gitmedim biraz beklemekte istedim açıkçası eğer yoksa da hemen yüzleşmek istemedim yoruldum her ay aynı şeyi yaşamaktan size yazmak karşılıklı yorumlasmak iyi gelir belki dedim şimdiden teşekkürler
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilelik mi değil mi?
- Konu Sahibi Ekea
- Başlangıç Tarihi