• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi ? Cevaplarsanız sevinirim. İhtiyacım var

Ayni ben yaa bende de aynısı oluyodu. Ama bende konu bile yok. Birden sinir boşalmasi yaşıyordum. Eşim neden ağlıyorsun dediğinde bilmiyorum diyodum.
Duygularımız yoğun oluyor demekki . Annemle telde konustum neden durgunsun dedi bende gece ölen kız arkadaşımı hatırladım ona ağladım anne dedim derkende ağladım. İyimisin kızım kaç yıl geçti halen unutmadin mi ? Doğru söyle başka biseye agliyorsunda bana mi soylemiosun dedi esinlemi tartstn dedi yok anne vallaha bisey yok dedim yemin ettm öyle inandı. İlk defa böyle ağladığını duydum dedi ben agladigimi anneme hiç söylemem yanndada aglamam kadında şaşırdı :)

bekleyin adet gununuz gecsin bence sabirli olun inshAllah hamilesinizdir :)
Ayy inşallah valla buraya yazmadan önce dedim beklerim kalmış 3-4 gün adetime . Şimdi olumlu mesajlar alınca yapasim var testi. Belki geç döllenmeden çıkmaya bilir ama silik çıkar umuduyla bilemedim ki :KK71:

Duygularımız yoğun oluyor demekki . Annemle telde konustum neden durgunsun dedi bende gece ölen kız arkadaşımı hatırladım ona ağladım anne dedim derkende ağladım. İyimisin kızım kaç yıl geçti halen unutmadin mi ? Doğru söyle başka biseye agliyorsunda bana mi soylemiosun dedi esinlemi tartstn dedi yok anne vallaha bisey yok dedim yemin ettm öyle inandı. İlk defa böyle ağladığını duydum dedi ben agladigimi anneme hiç söylemem yanndada aglamam kadında şaşırdı :)
Kız sen hamilesin bence.Umutlandirmak gibi olmasın ama.Eger varsa 3 4 haftalık olabilir.

Ayy inşallah valla buraya yazmadan önce dedim beklerim kalmış 3-4 gün adetime . Şimdi olumlu mesajlar alınca yapasim var testi. Belki geç döllenmeden çıkmaya bilir ama silik çıkar umuduyla bilemedim ki :KK71:

Seni cok iyi anliyorum.. ama bence yinede bukadar umitlenme sonra uzulursun herzaman %50 olsun kafan daha sonra uzulme. Beklmem dersen iki test al mutlaka buyuk ihtimal negatif cikmasi cok erkendir varsada.. kan da çıkabilir ama.. yapacaksanız iki test al günün geçince yine yaparsın.. dediğim gibi fazla şartlandırma Rabbim.yuzunu güldürsun Insallah 🥰

Seni cok iyi anliyorum.. ama bence yinede bukadar umitlenme sonra uzulursun herzaman %50 olsun kafan daha sonra uzulme. Beklmem dersen iki test al mutlaka buyuk ihtimal negatif cikmasi cok erkendir varsada.. kan da çıkabilir ama.. yapacaksanız iki test al günün geçince yine yaparsın.. dediğim gibi fazla şartlandırma Rabbim.yuzunu güldürsun Insallah 🥰
Tamam canım 2 tane test alicam digerinide günüm geçerse inşallah 3-4 gün gecikirse yaparım teşekkür ederim canım yorumun için ❤️

Tamam canım 2 tane test alicam digerinide günüm geçerse inşallah 3-4 gün gecikirse yaparım teşekkür ederim canım yorumun için ❤

Rica ederimm inşallah hayırlı haberi alırız.. olmasada sıkıntı yok yola devam kendini yorma zihninide yorma . Rabbim hayırlısını versin..🤗

Merhaba kızlar. Hamilelikle ilgili şüphem var. 4-5 gündür bacaklarım ağrıyor. Eşim netten bakmış hamilelikte bacak ağrısı var diyor. Reglime 4 gün var tabi gece 12yi geçti 3 gün gösteriyor takvimim. Kollarımda sivilce çıktı küçük küçük normalde kolumda çıkmaz omuzlarimda. Sadece yuzumde olurdu. Yüzümün rengide bir tuhaf gibi dengesiz duruyor renk değişimi. Göğüs uçlarımda hassasiyet yok ama bir göğsümde damar belirgin ince bir şekilde. Diger göğsümde de var çok belirgin değil. Akıntım 2-3 günde bir oluo çok yoğun diyemem. Mide bulantım çok var üstümde bir ağırlık var. Eşim sürekli kesin hamilesin deyip duruyor. Benimde kafamı karıştırdı. Birde yumurtlama gününde ve birgün sonrasında iliskiye girdim. Hamile olabilirmiyim bunlar belirtimidir acaba ? :KK71:
Canım bendede bacak ağeısı hariç tüm belirtiler olmuştu hwmen test yaptığımda hamike olduğumu öğrendim..hadi inşaAllah gayırlı olsun bi tanem

Benim de adetim 13 gün gecikti :( baş ağrısı tuttu akşamdan, kasık ağrılarım da var, ama 9 gün önce kan testi negatif çıktı, böyle bir şey yaşayan var mı adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü, ve hala kasık ağrılarım var, sürekli tuvalete çıkıyorum, uyku var sürekli, bilmiyorum ya umutlanmak da istemiyorum sonuçta 9 gün önce negatif çıktı

Back