hamilelik kusmak ve halsizlik

Kese düşerse bebek yaşıyormu peki? Çünkü ben ilaçları içtiğim zaman çok kanamam oldu ve pıhtıcıklarda düştü...
Yok işte, bebek kesenin icinde. Tahmin ediyorum, ilaç kesenin yapısını bozup parçalıyor. O yüzden parça parça pıhtı halinde düşüyor. Kese bozulunca rahimde bebek yaşayamaz. Onu koruyan bi tabaka bu kese. O haftada 4-5 cm boyunda bebek. Birkaç gram var yok.

Çok tşk ediyorum şuan ne kadar salak olduĞumu anlıyorum ben yaşar ümidiyle kusuyorum diye düşündüm Allah senden razı olsun Allah her zaman seninle olsun her gece kız bebeği görüyordm neden gitmedm niye tekrar koreye dönmedm bilmiyorum ama ağlıyorm su an... Çok sağol bir anlık hatanın kurbanı oldum kendime yenildim :'(

Allah affetsin. Herşey insanlar için.. inş bi daha buna benzer bi durumda kalmazsin, hiçbir kadın kalmaz. Vicdani, bir omur sürüyor.. kadınların yuku cok.

hakkında hayırlısı olsun, kendine dikkat et.

Allah affetsin. Herşey insanlar için.. inş bi daha buna benzer bi durumda kalmazsin, hiçbir kadın kalmaz. Vicdani, bir omur sürüyor.. kadınların yuku cok.

hakkında hayırlısı olsun, kendine dikkat et.
İnan ben çok sevindm hamile olduğum gün erkek arkadaşımda gelmek istedi ki daha çok istedi. Ama babam net cvp verdi çok korktum korkunca ne yapacağımı bilemedm. Allah senden razı olsn kafanıda şişirdim istemeyerekten inan ne yapacağını bilemedm... Bu bana ders oldu. Çok büyük bir ders

Arkadaşım aileni karşına alamamak ne demek ? Şu anda senin ailen çocuğun ve çocuğunun babası. . Kaç git oraya. Kim bulacak seni orada ya?
Benimde sevgilim koreliydi. Bu yaz geldi herşey fail... istersen mesajlasabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…