hamilelik kusmak ve halsizlik

seongminayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
13
1
1
31
Merhabalar ben hamileliğimin 10.haftasında doktora gittim ama bebeğin kocaman olduğunu ama istersem yasal olmayan yoldan 5000tlye alabileceğini söyledi. Bende mecburen ilaç kullandım ilk aldığımda 6 tane aldım ama kusarken birisini düşürdüm. 5 ilaç almış oldum. O akşam çekmediğim sancı kalmadı daha ilaç içemedm sabah tuvalette kanama ile parçacık düşürdüm sonra 2 ped kadar kanamam oldu. Diğer kalan 5 ilacın 3ünüde ertesi gün içebildim. O günde sancı çektim ve kanamam oldu tekrar 2 ped kadar üstelik parçacıklar düşürdüm üzerinden uç hafta geçti o gündür bugündür kusmalarım devam ediyor üstelik kahverengi kanamalarm başladı. Ben doktora gidicem ama annem beraber gidelim diyor şüphleniyrm diyor . kontrole de gidemedm. Sürekli kusuıyorum. SiZce neden?? Lütfen bana yorum yapın

Madem istemiyordun neden yaptın ? Hadi yaptın beden günahına girdin? Ailenden neden saklıyorsun? İlacı kafana göre mi aldın? Aldırmayı kafana koyduysan neden yasal süreyi geçirdin? Ohoooooo sen doktora git.

Ilaci kim verdi doktor mu ? bebek düşsün diye mi verdi ? evli degilsin heralde istenmeyen bir gebelik keske bu kadar beklemeseydin annene konuyu acmalısın Allah korusun okadar ilac icmissin haberi olmali bence mutlaka doktora git bekleme

10 haftaya kadar kürtaj yapılabiliyor ama fiyat fazla geldi sanırım siz de kendinizi tehlikeye atmayı uygun buldunuz.bence daha fazla uzatmayın bu durumu derhal dr a gidin daha kötü sonuçlar doğurmadan anneniz zaten şüpheleniyormuş söyleyin gitsin.gerçekten bunları çekene kadar neden korunmuyorsunuz arkadaşım ayda 5 lira hap alacaksın ne sen çekeceksin ne de bir cana kıyacaksın.

Ben de hamilelik bulantısı sandım ya.. Oysa konu ne kadar farklı

Kardesim, kürtaj olmamak için karnında olduruyorsun öyle mi bebeğini?

Bu ilaçları duymuştum ancak bilgim yok. Bu ilaçları sen kafana gore mi aldin? Cunku özel ve mecburi durumlarda tercih edildiğini biliyorum.. Kesinlikle gidip kontrol olmalısın. Hatta simdi git acile bi kadın dogumcu baksin. Kendi sağlığını da riske atiyorsun.

ve çocuk istemiyorsan Allah rızası için korun, lütfen korunun.
!!!

Akşam aksam içim yandı

O içtiğin ilacın adı ne ? Ve kim verdi ki kullandın öyle. Böyle bir şeyle anneni üzme allah korusun sağlığı kötü etkilenebilir, tabi senin sağlık ne durumda onuda bilmiyosun ama yinede annene deme derim ben çünkü ağır bir yıkım.. erkek arkadasinida al güzel bir doktora git öyle avuçla ilaç icmeyle olmaz ilerde evlenirsen ya bidaha anne olamazsan. Rabbim gunahlarini affetsin..

Madem istemiyordun neden yaptın ? Hadi yaptın beden günahına girdin? Ailenden neden saklıyorsun? İlacı kafana göre mi aldın? Aldırmayı kafana koyduysan neden yasal süreyi geçirdin? Ohoooooo sen doktora git.
Yurt dışındaydım geldiğimde öğrendiğimde 9. Haftadaydım

Aslında ben çok istiyordum özellikle öğrendiğimde 9.haftamdaydım. Ama erkek arkadaşım budist aşırı koyu budist. Ailem istemedi bu yüzden. Mmüslüman yapmaya çalıştım ama olmadı. Babamda onu evimize sokamazsn dedi.

Bebek kocaman nedemek ilkdefa duydum kocaman bebekler aldiriliyomu
Doktor bey yasal olmayan yolla alınabileceğini söyledi. Bilakis bende istemezdm ailem Koreli bir damat adayı istemiyor üstelik dini konuda da sürekli vurgu yaptılar. Zaten ben çook aşığım ben din ayrımı da yapmıyorum lakin ailem çok katı davrandılar bana

Valla yanlış yoldasin. Ya aileni karşına alacaksın, sevdiğinin yanında olacaksın onlara kabul ettireceksin yada bunu yapamam imkansiz diyorsan o çocuktan ayrilacaksin. Olay sende bitiyor. Bu kadar yabanci-baska dinden damada karşılar. Peki senin hamile kalmana ve çocuğu bu şekilde dusurmene ne diyorlar ?

Sen erkek arkadaşını seviyorsun ve her ne kadar plansız da olsa ondan olan çocuğu da seviyorsun.

Hoş artık çok geç ama... Diyeceğim o ki, yıllar sonra evlenip çocuk sahibi olduğunda bu bebeği düşünüp yanacak için

Gece senin konunu okuduktan sonra uyuyamadim 2.30 a kadar. Sonra uyudugumdan da bi şey anlamadım. Kötü rüyalar gordum.

Lütfen ilk iş Dr a git. Kendi sağlığını böyle riske atma.
Ben 8. haftada dusuk yapmıştım. Boyle küçük bi balondu içi su dolu bir balon... tek parça bütün halinde geldi. Senin kullandığın ilaçlar keseyi parçaladı ve parça parça geliyor muhtemelen..Ama dusukten sonra bile Dr bakıyor içerde parça kalmış mi diye. Rahim içi kanamalar böyle haftalarca surer mi bilemedim. İşte mutlaka Dr bakmali..

Çocuk olayındn habersizler. Ki karşı alman ailemi. Sadece ben çok aşık oldum.

Ben çok kötüyüm uç hafta

Kese ne oluyor ? Ben hamileyken kusmadım ama bu ilaçlardan snra her gün kusuyorum. Çok kötü haldeyim. Şuan tek sen güzel açıkladın bunun için minnettarım sana. Evet ben aileme konuyu açtım baba dedm isteme olayları olacak dedm babam dediki beni elaleme rezilmi ediceksn dinsiz adamın bizim evde ne işi var? Dini konusunda da onlar çok bağlı dinine. Çocukta geri adım atmıyor benim ailemde.ama o anlayışlı herkes kendi dinini yaşayabilir diyor. Ben çok korktum bu yüzden içtim ilaçları. Ne yapacağımı bilmedğim için

Kese, çocuğu koruyan baloncuk. İçinde amniyo sıvısı ve bebek var, onun içinde büyüyüp gelişiyor bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…