- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
Olan oluyor ama bende olmaz diye düşündüm hamile kaldığımı öğrendim
:)
o zaman beklenti içerisinde olunca mi olmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan oluyor ama bende olmaz diye düşündüm hamile kaldığımı öğrendim
Aynen öyle hamile kalınca diye takıntı yapınca olmuyor tabi Allah bilir belki de nasip .:)
o zaman beklenti içerisinde olunca mi olmuyor :)
Est. efendim o sizin trollugunuz :)Tesekkurler trol !
Var işte bak, adam ayrılmak üzere..Kan testine gittik bhcg 0.1 cikti ama inanir misiniz hala karnimda sislik filan hissediyorum
Kan testini yaptirdim bhcg 0.1 cikti cok sukur ama hala cikamiyorum bazen kan testi filan yanlis cikabilir mi diye dusunuyorum :/
Ailem muhafazakar demem sizi niye irrite ediyor? Ben muhafazakar olmayan ailelere gevsek mi dedim? Bizimkiler abartir, hayatim biter demek istedim. Anormal olan benim ailem diyorum yani. Fikirlerim ailemle ayni degil, olmak zorunda da degil. Ve hala fikrimin arkasindayim, bir erkek iliski yasadigi kadina, hele ki evlilik karari aldigi kadinsa, sizofren de olsa destek vermek zorunda. Belli ki benim elimde olmayan psikoloji icine girdim? Kime anlatiyim, neden arkadaslarimla paylasayim sevdigim adam varken? Tabi ki yanimda olucak bunun lami cimi yok yani.
Herkesin takildigi nokta bence.. birsey yasamissin ve sonucunda gebe kslma ruski her zmn vardir.. heleki tam korunmuyorsan.. yaparken iyide sonrasi izdirap olabiliyor.. ne yazikki aldigin o zevkin yerine coktan korkularin gecmis...
Ben uzuldum durumuna..keske evlenmeden once olmasaydi.. heleki birde simdi ayrilirsaniz kendini kullanilmis hissedeceksin belliki..olan olmus artik bundan sonra yoluna bak..
Muhafazakar bir aileden geliyorsan ona göre yaşayacaksın üzgünüm. Çünkü babam öldürür diyorsun. Beklemek çok mu zor? Bak o çok güvenip de cinsellik yaşadığın adam senden ayrılmak istiyor peki ayrıldıktan sonra ne yapacaksın? Zarını diktirecek misin?
İnsanlara kınamayın yazıyorsun ama insanlar haklı. Çünkü içinde bulunduğun duruma göre hareket etmelisin. Kimse cinsellik yaşamasan ölmüyor hele ki sizin şartlarınızda aksine cinsellik yaşayınca ölüyor. (!)
Yapmışsınız bir hata ama bir daha yapmayın.
Ayrıca bu takıntıdan da çıkın. Ultrasona girin bebek görünür zaten :) görünmezse bebek falan yoktur. Ki zaten yok.
Benden anormali de varmış çok şükürBu kadar adet ve testlerin uzerine hamileyseniz dogurun zaten, mehdi falandir o..
Bir psikologa git arkadasim hayat gecmez boyle yahu..
Adam senle beraber olmus ve simdi evlenecekken seni terk ederse bal gibide alacagini almis gitmis olacak.. sen istedigin kadar kendini kullanilmamis hisset tatlim..degdimi bu adam icin onca strese girmeye? Neyse diyen kacti :)Ben bir esya degilim, yasadigim cinsellik beni 2. El yapmaz, kullanilmis da hissetmem.
.
Benden anormali de varmış çok şükür
Ben seni çok iyi anlıyorum ya eşimle kondomla korunuyoruz ve 5 aydır hiç içe boşalma olmadı yırtık var mı diye takmadan önce taktıktan sonra tek tek kontrol ediyoruz bu ay eşimle son ilişkimizden 18 gün sonra regl oldum ama her zamankinden az gibi geldi ve karın ağrım hiç geçmedi bazende göğüslerimde sızlama farkettim ama hem okuyoruz hem çalışıyoruz hamile kalırsam aldırmak zorunda kalcak haldeyim bu yüznden ilişkiye bile çok girmiyoruz 3 tane test yaptım negatif ilişkinin üstünden 28 gün geçti ama ben hala hamile olabileceğimi düşündüğüm için yarın kan testi yaptıracağım canımozamanlar da takmıştım aynı şekilde hatta gördüyseniz kan testi mevzusu bile rahatlatmamıştı içimi inşallah bu sefer rahatlatır ve bu sefer farklı hissediyorum sanki gerçekten var gibi
Ben seni çok iyi anlıyorum ya eşimle kondomla korunuyoruz ve 5 aydır hiç içe boşalma olmadı yırtık var mı diye takmadan önce taktıktan sonra tek tek kontrol ediyoruz bu ay eşimle son ilişkimizden 18 gün sonra regl oldum ama her zamankinden az gibi geldi ve karın ağrım hiç geçmedi bazende göğüslerimde sızlama farkettim ama hem okuyoruz hem çalışıyoruz hamile kalırsam aldırmak zorunda kalcak haldeyim bu yüznden ilişkiye bile çok girmiyoruz 3 tane test yaptım negatif ilişkinin üstünden 28 gün geçti ama ben hala hamile olabileceğimi düşündüğüm için yarın kan testi yaptıracağım canım