Hamilelik korkusuna bağlı ruh sağlığı bozukluğu ...

Bence acil yardım al ben kendim için takıntılı filan derdim ama senin yanında ben bile umursamaz kalırım.
Böyle hayat mı geçer ya hem ayrıca hamile olsan ne olur zaten nişanlı değil misin evlenmeyecek misin ?

Kan testine gittik bhcg 0.1 cikti ama inanir misiniz hala karnimda sislik filan hissediyorum

Kan testini yaptirdim bhcg 0.1 cikti cok sukur ama hala cikamiyorum bazen kan testi filan yanlis cikabilir mi diye dusunuyorum :/

Ailem muhafazakar demem sizi niye irrite ediyor? Ben muhafazakar olmayan ailelere gevsek mi dedim? Bizimkiler abartir, hayatim biter demek istedim. Anormal olan benim ailem diyorum yani. Fikirlerim ailemle ayni degil, olmak zorunda da degil. Ve hala fikrimin arkasindayim, bir erkek iliski yasadigi kadina, hele ki evlilik karari aldigi kadinsa, sizofren de olsa destek vermek zorunda. Belli ki benim elimde olmayan psikoloji icine girdim? Kime anlatiyim, neden arkadaslarimla paylasayim sevdigim adam varken? Tabi ki yanimda olucak bunun lami cimi yok yani.
Var işte bak, adam ayrılmak üzere..
Siz bilirsiniz ama bu çok bencilce bir yaklaşım, ben dibine kadar hayatı dar edip bir günlük hoş bir paylaşımı aylarca kabusa çevireceğim o da katlanacak diyorsunuz. Neden yapsın ki? İnsanlar hayatlarını dar eden (farklı sebeplerle de olabilir) eşlerini boşuyor. Hasta olursunuz, lam cim demeden yanınızda olur, başınıza dert gelir yine olur ama bu çok saçma. Tıp, bilim, akıl, insanlar, kimse inandıramıyor sizi. Teste inanmıyorsunuz, akla mantığa inanmıyorsunuz, adam yok diyor inanmıyorsunuz. Daha kimse bir şey yapamaz. Bu kadar inanç ve yomlama ile sevişmeden bile çocuk olur. Kaç yaşında kadınsınız bir, iki, on kere anlatırsınız biter.
Dediğim gibi yine de karar sizin, empati yaparsanız bu tip bir davranışın insanı korkutacağından, ayrılığa sebep olacağından emin olabilirsiniz. Kimse aşırı saplantılı, şizofrenik tutum sergileyen, hiçbir şey ile ikna edilemeyen biriyle ömür geçirmek istemez.

Madem bu kadar ödün patlayacaktı ne diye ilişkiye girdin ? Şurda ben böle bı kaç yazını okudum ruhum daraldı adam haklı. Takıntılı kızla omur geçmez dıye düşünmüştür. Kan tahlılı yaptırmış hala yanlış çıkabilir mı dıyor. Yav he he

Ben adamın yerinde olsam lamı cimi yok ayrılırım.
Hamilelik var yok diye değil takıntılı kişiliğinizden dolayı.
Elbette iyi günde kötü günde söz verirler insanlar birbirlerine ancak herkes gücü yettiğince tutar bu sözü.

Bu kadar açık bir konuda böylesine saplantılıysanız diğer konularda nasılsınız kim bilir?

Ya gercekten alinti yapmayacagim topluca soyluyorum size, siz ne kadar acimasiz ve bencil insanlarsiniz. Ben istemeden bu takintilari yasadigimi, butun aciklamalari bilimsel olarak algiladigimi, ama yine de bir turlu rahat edemedigimi, PSIKOLOJIK DESTEGE IHTIYAC DUYGUMU VE RANDEVU ALACAGIMI, yazmisim. ISTEMEDEN BU RUH HALI ICINDEYIM DIYORUM. Ben nisanlima yasadigimiz seyden sonra naz yapmiyorum. Sanki irzima gecmis gibi davranmiyorum. SADECE KORKU YASIYORUM ELIMDE OLMADAN. USTESINDEN GELEMIYORUM. Nisanlimdan da yanimda olmasini elimi tutmasini istiyorum. Bunu yapamayacaksa neden benim esim olsun ki ? Diyorum. Belki hastayim yani bana iki gun sonra psikolojik teshis koyuldugunda anlasilacak? Siz hasta insanlara boyle mi davranirsiniz? Gercekten cok yazik su acimasizliginiza. Birisi yazmisti kolumuz elimiz hasta olunca hastaneye gideriz sende oyle hastasin hastaneye gidip tedavi olmalisin diye. Okadar hak verdim ki. Peki siz eli kolu hasta olana da boyle niye hastasin diye psikolojik siddet mi uygularsiniz. Allah kimseye yasatmasin. Ben bu takintimi cinsellik uzerinden degil de , atiyorum ölüm yada gecim korkusu uzerinden anlatsaydim da boyle uzerime gelecek miydiniz? Kinamayin, hele ki hastaliklari asla. Yasamadan olmezsiniz.

Herkesin takildigi nokta bence.. birsey yasamissin ve sonucunda gebe kslma ruski her zmn vardir.. heleki tam korunmuyorsan.. yaparken iyide sonrasi izdirap olabiliyor.. ne yazikki aldigin o zevkin yerine coktan korkularin gecmis...

Ben uzuldum durumuna..keske evlenmeden once olmasaydi.. heleki birde simdi ayrilirsaniz kendini kullanilmis hissedeceksin belliki..olan olmus artik bundan sonra yoluna bak..

Muhafazakar bir aileden geliyorsan ona göre yaşayacaksın üzgünüm. Çünkü babam öldürür diyorsun. Beklemek çok mu zor? Bak o çok güvenip de cinsellik yaşadığın adam senden ayrılmak istiyor peki ayrıldıktan sonra ne yapacaksın? Zarını diktirecek misin?
İnsanlara kınamayın yazıyorsun ama insanlar haklı. Çünkü içinde bulunduğun duruma göre hareket etmelisin. Kimse cinsellik yaşamasan ölmüyor hele ki sizin şartlarınızda aksine cinsellik yaşayınca ölüyor. (!)
Yapmışsınız bir hata ama bir daha yapmayın.
Ayrıca bu takıntıdan da çıkın. Ultrasona girin bebek görünür zaten :) görünmezse bebek falan yoktur. Ki zaten yok.

Herkesin takildigi nokta bence.. birsey yasamissin ve sonucunda gebe kslma ruski her zmn vardir.. heleki tam korunmuyorsan.. yaparken iyide sonrasi izdirap olabiliyor.. ne yazikki aldigin o zevkin yerine coktan korkularin gecmis...

Ben uzuldum durumuna..keske evlenmeden once olmasaydi.. heleki birde simdi ayrilirsaniz kendini kullanilmis hissedeceksin belliki..olan olmus artik bundan sonra yoluna bak..

Ben bir esya degilim, yasadigim cinsellik beni 2. El yapmaz, kullanilmis da hissetmem.

Muhafazakar bir aileden geliyorsan ona göre yaşayacaksın üzgünüm. Çünkü babam öldürür diyorsun. Beklemek çok mu zor? Bak o çok güvenip de cinsellik yaşadığın adam senden ayrılmak istiyor peki ayrıldıktan sonra ne yapacaksın? Zarını diktirecek misin?
İnsanlara kınamayın yazıyorsun ama insanlar haklı. Çünkü içinde bulunduğun duruma göre hareket etmelisin. Kimse cinsellik yaşamasan ölmüyor hele ki sizin şartlarınızda aksine cinsellik yaşayınca ölüyor. (!)
Yapmışsınız bir hata ama bir daha yapmayın.
Ayrıca bu takıntıdan da çıkın. Ultrasona girin bebek görünür zaten :) görünmezse bebek falan yoktur. Ki zaten yok.

Zar diktirmek nedir ya? Zar dikilince hicbisey yasanmamis mi oluyo? Ayrica da oyle bi hareket herseyden once kendime hakarettir. Mevzulari birbirine karistirmayin. Ailem muhafazakar ama ben her yonden ayni fikirde degilim onlarla. Gebelik durumu herkes mahvederdi sadece. Bana kalsa bi sorun yok aileye kaldigi icin sorun. Insanlarin kinadigi benim cinsellik yasamam degil takintilar yasamam, beni elestirdikleri nokta" sen hastasin delisin " tarzi durumlar. Elimde olmayan takintilarla alakali.

Ben bir esya degilim, yasadigim cinsellik beni 2. El yapmaz, kullanilmis da hissetmem.

.
Adam senle beraber olmus ve simdi evlenecekken seni terk ederse bal gibide alacagini almis gitmis olacak.. sen istedigin kadar kendini kullanilmamis hisset tatlim..degdimi bu adam icin onca strese girmeye? Neyse diyen kacti :)

Sıkıntın cozuldu, hamile olmadigina eminsin artik .konunu kapattirmak yerine neden hala herkese cevap yetistiriyorsun ki ? Burasi boyle biryer. Kimse sana hakaret etmedigi surece herkes fikrini aciklamakta ozgur. Ki gereken cevaplari da vermissin. Gereksiz polemiklerle devam ettirmen cok anlamsiz. Sana akil verilirken iyiydi simdi herkese bir saldiriya gecmissin. Kapattir konuyu hayatina devam et hatalarini tekrarlama iste.

Elinde olmayan takintilari da herkesin anlamasini niye bekliyorsun ? Kimse seni gecmisini bilmiyor burda .psikologun da degil bu yorumlar normal. Disardan bakinca aynen de oyle gozukuyor cunku.

ahlak kumkumaları etrafı sarmış yine. ah ne diyeyim, kadının kadına yaptığını kimse kadına yapmıyor maalesef...

ozamanlar da takmıştım aynı şekilde hatta gördüyseniz kan testi mevzusu bile rahatlatmamıştı içimi inşallah bu sefer rahatlatır ve bu sefer farklı hissediyorum sanki gerçekten var gibi :KK43:
Ben seni çok iyi anlıyorum ya eşimle kondomla korunuyoruz ve 5 aydır hiç içe boşalma olmadı yırtık var mı diye takmadan önce taktıktan sonra tek tek kontrol ediyoruz bu ay eşimle son ilişkimizden 18 gün sonra regl oldum ama her zamankinden az gibi geldi ve karın ağrım hiç geçmedi bazende göğüslerimde sızlama farkettim ama hem okuyoruz hem çalışıyoruz hamile kalırsam aldırmak zorunda kalcak haldeyim bu yüznden ilişkiye bile çok girmiyoruz 3 tane test yaptım negatif ilişkinin üstünden 28 gün geçti ama ben hala hamile olabileceğimi düşündüğüm için yarın kan testi yaptıracağım canım :KK43:

Ben seni çok iyi anlıyorum ya eşimle kondomla korunuyoruz ve 5 aydır hiç içe boşalma olmadı yırtık var mı diye takmadan önce taktıktan sonra tek tek kontrol ediyoruz bu ay eşimle son ilişkimizden 18 gün sonra regl oldum ama her zamankinden az gibi geldi ve karın ağrım hiç geçmedi bazende göğüslerimde sızlama farkettim ama hem okuyoruz hem çalışıyoruz hamile kalırsam aldırmak zorunda kalcak haldeyim bu yüznden ilişkiye bile çok girmiyoruz 3 tane test yaptım negatif ilişkinin üstünden 28 gün geçti ama ben hala hamile olabileceğimi düşündüğüm için yarın kan testi yaptıracağım canım :KK43:

Kan testi yaptirdiktan sonra da acaba laboratuvar hatasi mi? Cikmamis olabilir mi? Diye delirmeler baslayabiliyo.. bide ustune burdaki insanlardan linc yiyosun, evde pisen yemekten komsunun cocuguna kadar konusuluyo burda, ama biz endiselerimizi paylasinca , daha once ustune goren bi insan varmi? Gebelik testleri yanlis cikan var mi? Korundugu halde hamile kalan var mi? Diye fikir alinca sen bizle dalga mi geciyosun biz 10 aydir hamile kalamiyoruz cular bi basliyo, hamile kalamadiklari her gunun acisi bizim burnumuzdan getiriliyo. Halbuki ne alaka? Ben naptim yani burda fikir sordum... bu arada kan testi yaptir sonuc insallah istedigin gibi olur sonra da bidaha bu siteye girme bence. Kafayi yiyosun cunku bi sure sonra kendimden biliyorum

X