• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kiloları :(

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
Selam kızlar... ben 22 haftalık hamileyim. bir oğluşum olacak ve bu benim ilk hamileliğim. şimdiye kadar toplam 10 kilo aldım. aslında çok abur cubur tatlı vs yemiyorum ama tabi gitgide büyüyorum. gerçi boyum 180 o yüzden çok şişko gözükmüyorum ama genede korkuyorum kilolarımın fazla artmasından.. peki sizlerde durum nedir?? pilates ve yürüyüş yapıyorum. ama çok düzenli olduğum söylenemez. :):)

Merhaba,
Bende 20 haftalık hamileyim henüz 5 kilo aldım ki tip1 hastalığım var.Doktorum asıl kiloların bu haftadan sonra alınacağını ve daha dikkatli beslenmemi su ve ot haşlaması,salata,ızgara ağırlıklı yemek yemek ve ara öğünleri asla atmamam gerektiğini söyledi.Havalar malum pek spor la alakam yok..ama doktorun söylediklerini dikkate almakta fayda var diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)))

ewet ya, havalardan dolayı spor işi yatıyor. ee insan hamile oluncada yemek yiyesi geliooo :):)

Merhaba,
Bende 20 haftalık hamileyim henüz 5 kilo aldım ki tip1 hastalığım var.Doktorum asıl kiloların bu haftadan sonra alınacağını ve daha dikkatli beslenmemi su ve ot haşlaması,salata,ızgara ağırlıklı yemek yemek ve ara öğünleri asla atmamam gerektiğini söyledi.Havalar malum pek spor la alakam yok..ama doktorun söylediklerini dikkate almakta fayda var diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)))

Kiloları çok takmayın, hamileliğin keyfini çıkarın..Allah yardımcınız olsun

34 haftalık doğum yaptım 16 kilo aldım. 40 haftayı doldursam 20 kilodan fazla alacaktım herhalde. Doğumla 6 kilosu gitti, doğumdan sonra da 2 ayda 4 kilo verdim. Şimdi hala 6 kilo fazlam var, bu kadar çok tatlı yemesem daha çabuk kilo veririm belki ama kendime engel olamıyorum. Neyse canım 6 kilo ne ki, 10 kilo verdim ben... İlk doğumumdan 6 ay sonra eskisinden de zayıf olmuştum, yaza kadar yine süper olurum :) Siz de çok takmayın kilolarınızı, doğumdan sonra hareket, uykusuzluk, emzirirken gidiyor kilolar. Biraz da yediklerinize dikkat ettiniz mi birkaç ayda eskisi gibi olursunuz.

selam ben 1 ay önce doğum yaptım 15 kilo almıştım 13 kilosunu verdim bile vücudumda tamamen toparlandı eski duruma çabuk dönmek için normal doğum öneririm bide emziriyorum diye fazladan yemeye gerek yok zaten ne yesen süt oluyo bol bol emzirincede bişey kalmıyor

Back