Hamilelik kalma dönemi

neverland85

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.837
3.274
333
39
Çok yakın bir arkadasım için soruyorum

Daha önceleri 7 gün olan adet dönemi sıra ile 5 3 en sonda da 2 güne düştü. Bunun sebebi ne olabilir. Yaşı benden bir yaş büyük yani 34. Erken menapozdan korkuyor.
İkincisi de su evli ve ikinci çocuk istiyor. Ayın 13 ünde sabah adet olmuş 14 ü akşamı bitmiş. 17 sini 18 ine bağlayan gece korunmasız olarak ilişkiye girmişler hamile kalabilir mi? Eşi bir süre burada olmayacağı için yumurtlama dönemini değerlendiremeyecekler.

Daha önceleri 7 gün olan adet dönemi sıra ile 5 3 en sonda da 2 güne düştü. Bunun sebebi ne olabilir. Yaşı benden bir yaş büyük yani 34. Erken menapozdan korkuyor.
İkincisi de su evli ve ikinci çocuk istiyor. Ayın 13 ünde sabah adet olmuş 14 ü akşamı bitmiş. 17 sini 18 ine bağlayan gece korunmasız olarak ilişkiye girmişler hamile kalabilir mi? Eşi bir süre burada olmayacağı için yumurtlama dönemini değerlendiremeyecekler.
Kalma ihtimali yok gibi birşey. Adet azalması mevsimsel, menopoz yada bir çok sebeple olabilirler. Doktora gitmesi gerekiyor.

2ay once gorsem mumkun degıl derdım ama dr adetımın bıttıgı gun gıttım ve yumurtan buyumus bebek ıcın uygun zaman dedı sasırdım genelde 10/15 gun dıye bılıyordum

adetden 2 hafta sonra yumurtlama donemı kesınlıgı dıye bırsey yok ılla ozaman hamıle kalınmaz cocuk dusunen o donemı beklemesın 2 gunde bır calıssınlar :)
ben adetden hemen sonrakı gun hamıle kaldım bu tamamen yumurtaların kendı özgur ıstek ve dusuncelerı :) ne zaman olgunsa ne zaman ısterse yanı

eskıden benım 2-3 gun surerdu 1 gun surdugu de olurdu dogumdan sonra 6 gunden asagı olmuyor mevsımsel degısım stres yedıgı ıctıgı horman falan hersey etkıler

kısaca

doktora gıtsın

Adetin azalması hormonlar ile ilgili olabilir hamilelik ise bu dönemde adet sonrası ilişki ile pek olacağını sanmıyorum ama hiç te belli olmaz bu işler

Back
X