Hamilelik İsteyenlere Umut Olsun

Kesinlikle öyle, aminn çok sağolun bu sabah adet oldum gecikmeli olarak artık önümüzdeki aylara bakacaz sizin de kolay sağlıklı rahat bi hamileliğiniz olsun inşallah

Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu yazı gerçekten beni çok etkiledi cinsiyeti öğrendiniz mi

Çok teşekkür ederim amin inşallah evet öğrendik kızımız oluyor inşallah allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah

MErhaba, bu rahim cekme nasil oluyor anlayamadim? nasil tutup cekti yani?

MErhaba, bu rahim cekme nasil oluyor anlayamadim? nasil tutup cekti yani?
Merhaba, reglim 5.gününde düz bir zemine sırt üstü uzanıyorsunuz. Kasıklarınızın oradan rahminizi tutup yukarı doğru masaj yapar gibi çekiyorlar kaldırıyorlar. Bir şeyi yerine oturtur gibi. Sağ kasıktan göbek deliğine doğru orta kısımdan göbek deliğine doğru ve sol kasıktan göbek deliğine doğru masaj yapar gibi eşit bir şekilde rahmi yukarı doğru kaldırma işlemi. Bizim buralarda yaşlı kadınlar yaparlardı bu işi çocuğu olmayanlara ve hamile kalırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…