Hamilelik İsteyenlere Umut Olsun

Bende kimyasal geçirdim sabah lekelenmeyle uyandım sonra WC de bezelye tanesi gibi birşey düştü sonra kanama başladı o bezelye bebekse baya kese vardı ama görünmedi ultrasonda ilginç geldi sizde böyle bir durum oldu acaba? Normal mi? Bu arada rabbim tez zamanda mutlu haber nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah

Amin insallah hayır kese görünmedi doktorun dediğine göre kimyasal gebelikte kese görünecek kadar büyümedigi için gözükmeden düşüyormuş yada hiç olusmuyormuş benimkinde de o tarz baya bir parça gelmişti adet e göre 5 haftalik hamileydim ama gözükmedi kese yinede demekki oluşmamış kese ama baya parça lar gelmişti anlamadım demek ki onlar yumurtanın kendini temizlemesiydi

Canım inşallah hayırlı haberleri alırsın allahım sana bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin

Bence önce bir ultrasonla bakın sonra hsg çektirin. Ne yaptınız acaba biraz geç gördüm

Kimyasalda pıhtı pıhtı şeklinde kanama olmuştu bende de. Pıhtı gibi şeyler düştü ben de kese falan sandım. Doktor dedi ki kimyasalda kese hiç oluşmaz

B
Bende çok çok az vardı ama parça bile denemez onlara. Bezelye tanesi düştü ardından kanama ama kopkoyu bir kan vardı. Bir andan boşaldı zaten. Neyse bu ay hayırlısı ile gelir inşallah güzel haberler

Sizi tebrik ederim inşallah banada nasip olur bende çok takıntı haline getirdim yoruldum ve yıprandım regl oluncada çok ağrım oluyor doktorlar hiç bir şey demiyor bosvermeliyim bende galiba

Sizi tebrik ederim inşallah banada nasip olur bende çok takıntı haline getirdim yoruldum ve yıprandım regl oluncada çok ağrım oluyor doktorlar hiç bir şey demiyor bosvermeliyim bende galiba
Akışına bırakmak en iyisi canım. Hamile kalmadan önce kasık çektirmiştim kaynanam kasıklarımı çekmişti. Regl olacağım zaman hep 10 gün öncesinden lekelenmelerim başlardı. Beyaz akıntım da çoğalmaya başlamıştı normal hayatta onun için de maydonoz buharına oturmuştum. Ondan sonra 1 defa regl oldum ne lekelenme ne beyaz akıntı oldu ağrım da olmadı hiç. Sonraki ay ise hamile olduğumı öğrendim siz de isterseniz kasık çektirin etrafınızda bilen varsa

Merhaba forumu gezerken yazınıza rastladım, benim de gebelik belirtilerine benzer belirtilerim var
Bacaklarımda kramp
Kasıklarda batma tarzı ağrı
Beyaz ve sarı renk akıntı
Alt karinda batma
Arada vajina cevresine batma şeklinde acı
Bel ağrısı
Sabah iştahsızlık ama gün içinde deli gibi yeme isteği
ve kirpiklerim birbirine karışmıştı demişsiniz hemen kalkip aynaya baktığımda karmakarışık şekilde diyemem ama çapraz gibi olmuş kirpiklerim yapışmış gibi birbirine ,yani acaba ben mi kurdum kafamda bilmiyorum ama sizin fikrinizi almak istedim

Ben de bu söylediklerinizi yaşadım. Hiç umutlanmamış ama ya varsa hissi peşimi bırakmamıştı. Bir yandan da içten içe hamile olduğumu hissediyordum.
Yürürken sol ayağıma vuran bir ağrı giriyordu sarımsı beyazımsı akıntılarım çok çoğaldı. Hep regl belirtisi diye yorumladım. Adetiniz gecikti mi? Geciktiyse bu kadar belirtiye test yapın çıkar. İnşallah vardır gönlünüzün istediği gibi olsun

Gecikmedi 2 gün sonra adet olmam gerekiyor normalde ama kafayi takmıyorum, hamile değilim diyorum kendi kendime ama içimden bir his sürekli hamileyim gibi geliyor , anlayamadım

Şu an aynı belirtileri bende yaşıyorum on gün var Hu kadar erken çıkar mı belirti

Ayy inşallah vardır, hislerinizde yanılmıyorsunuzdur. Allahım bu güzel haberi almanızı nasip eder inşallah bu 3-4 güne
Çok teşekkür ederim , inşallah ya rüyamda da gördüm ama olmaz demiştim şimdi ise sürekli kirpiklerime bakıyorum cidden iyice karışmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…