benim ki geldi bileee:))))
hayırlısı olsun canım ya bende belirti yok ama zaten o gün yaşarım sadece belirtiyi. bakalım bekliyoruz hayırlısı olsunEet canımmm 22siydi 2gün erken gelcek sanırımm,neise gelcekse gelsin biran önce önümüzdeki aya bakalımm :))
öyle tatlım hayırlısı..üzülme tatlım dicem olmıcak ama sen yinede üzülme.herseyin halırlısı olsun. benimde son 3 gün :18:
insallah tatlım ama bende de ümt yok kiiiöyle tatlım hayırlısı..
inşallah sen verirsin müjdeyi :)
Kızlarrr yaa deli gbi ağrım vaarr ama gelemio ballı ılık su içtim ama yok hala napiim sizcee(
Kızlarrr yaa deli gbi ağrım vaarr ama gelemio ballı ılık su içtim ama yok hala napiim sizcee(
insallah tatlım ama bende de ümt yok kiii
canım benım agrının olması cok normal belını sıcak tut ayaklarını da
canım gelmeyecektir belki zorlamasana aaa:))
Kuzummm sıcak tuttum hep kendimi ama bnm ağrır hep yasmin kullanırken hiç ağrımıodu ya bıraktımm yine başladımm bu ağrıları çekmeye( ağrı kesici aldımm bekliorumm
canım agrı kesıcı aldın ama kesebılır reglını.
Ağrımı kessinde yeterkii oda kesilsinn yaa :)) gelir kuzum yaa
ayyy ilk gunlerden nefret edıyorum yaaaa
Off bndeee hemde çoookkk
umarım bı daha kı aya olur canım yaa
günaydıınnYarın bir yıllık bi evli olucam .. Bu ay hiç korunmadım yarında adet günüm inşş bişe olmazda ona bir bebek süprizi yapabilirim.en azından birgün sonra .. Heyecan dorukta vallaha yaa
belırtılerın varmı cnmm
GünaydıınnYarın bir yıllık bi evli olucam .. Bu ay hiç korunmadım yarında adet günüm inşş bişe olmazda ona bir bebek süprizi yapabilirim.En azından birgün sonra .. Heyecan dorukta vallaha yaa
4-5 ay önce hamile kalmıştım ve ne yazıkki karnımda öldü. O zaman da ben de hiç bir belirti olmamıştı . Eşim demişti bana bi test yap diye öyle çıktı yani.. Sabahları keskin bir baş ağrım oluyordu hamile kaldığım zamanda , bi kaç gündür yine var. Ama mide bulantım falan yok. Belim ağrıdı dün biraz ama bugün o da yok... Yani belirti yok desem yeridir
benmde hayalim evllik yıldönümümüzde 3 kişi olmak :) umarım hepimizin hayali gerçek olur canım. Allah büyük. bugün önemli gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?