- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
selam kızlarrr
Selammm hoşgeldinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr
Aynenn öle yaa herkes nereye kayboldu bi anda anlsmadım bat cuna günü cnm heyecanlıyım bu sefer bilmiom nie senin nası gidio ??
selam kızlarrr
ayy hadı ıns hamılesındır kuzu guzel haberler beklıyorum senden .
bende bılıyorum bı ıyı bı kotu off karmakarısık ıste streslı yaıni
Ayyy kuzumm inşallahhh hepimîz hamile olalım inşallahhh tüm isteyenlerr ya bu ay ovülasyon testinde 11.gün çift çizgi yakaladım 9-11-13.günler birleşme oldu snra 17.güne kadar ara verdik eşim ameliyat olduğu için oyüzden umutlanıorum biraz
ınsallah canım benımmmmmmmmmm. kız cıft cızgıyı yakaladıysan zaten bos gecırmemıssın ınsallah tutmustur yumoslar DD
Ayyy tatlımmmm inşalllahhh :18: cumaya kadar nası beklicem bilmiomm kasık ağrılarım var ama ayaklarım hep üşüo bu aralar oyüzdenöi anlayamıorum,bide 11.gün ilişkiden snra kahverengi bi leke geldi bilmiom artk :18:
ohohhh cumaya kadar stres var desene DDD kız beraber beklerız hayatım gun gun sayarız gerıye dogru :)) canım lekelenme neden olmus olabılırkı ? ondan sonra oldumu pekı hıç?
ınsallah canım benımmmmm kısmet herseySormaaa hmde nasılll :))) yaa ne güzel olur beraber :) leke bilmiorumki nie dışarı atılırken dierleri o ara çıktı
ınsallah canım benımmmmm kısmet hersey
Aminnn canımmm hayırlısııı
sen yınede stres yapma lekelenme devam ederse doktora gıtmeyı ıhmal etme .
Huhuuuu kimse yokmuuuu
Arkadaşlar herhangi bir zaman dilimine özgü bir topic olmasın bu...Gelin dost olalım, daimi bir topic oluşturalım, kimse kaybolup gitmesin, birbirimizi sevgiyle takip edelim, bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım, yardımlaşalım...
Ben 1.5 yıllık evliyim, 6 aydır bebek istiyoruz, henüz nasip olmadı ama sıkıntı yapmıyorum..Şunu tekrarlıyorum kendi kendime sürekli "nefsimin istediğini değil, Rabbimin benim için istediğini istemeliyim"... Tevekküle sımsıkı yapışalım kızlarr...İnanın bebiş istemek, olması için çabalamak, onu beklemek de güzel..Unutmayalım en doğru zamanı bilen Mevladır
Buyrun canlar; Bismillahirramanirrahim... (güzel bir niyetle inşallah)
topige kimse uğramıyor swetle benden baska ama yine de yazmak istedim. son 3 gün ama hala bi belirtim yok ((
Vee artıkk son 2gününnn :)) varmı bi belirti