Kızlarrr kızıcamm hepinize nerelerdesnzzz
ben burdayım canım asıl sen nerdesinn bakimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr kızıcamm hepinize nerelerdesnzzz
ben burdayım canım asıl sen nerdesinn bakimmmm
Ee bnde burdaımmm:)) kimse bişi yazmıoki ama artıkk
valla herkes çalısıyor o zaman
Sanırımmm :)) eşim bu gece gidio yine taaa perşembe sabah gelcek ( cuma günü bat benimm :)
hadi ya yinemiiii (( allah kavuztursun canım benim. insallah dönüste güzel haberler verirsin esine kızz
Ayyy inşallahhh kızzz :)) nede güzel olurrr :)) inşallahh en yakın zamanda hepimize nasip olsunnn
insallah canım insallahhhhhhhhh. çalısmalar kısa süreliğine durdu desene o zaman
Eet cnm durdu durdu baya bi araya gelemioruzkii :))
zorr canımmm zor valla allah yardımcımız olsun
Aminn canımmmm ...
merhaba kızlar nasılsınızz? bende yeni evliyim gördüğünüz üzre hamile kalmak hemen istiyorum.Rabbim hayırlısını verir inş
satt kaçta gidiyor eniste?
canımmmmm belırtıler varmıı :)
Tatlım hiçbi belirtim yok ( cuma günü bat bakalımm
insallah olmazsın canım guzel haberler beklıyoruz senden
Tatlım hiçbi belirtim yok ( cuma günü bat bakalımm[/
ayyy canım yaaaaa ınsallahhh guzell haberler alırız ama belırtıler olması lazım degılmı ? benımde bat 25 bendede bı belırtı yok sadece baldırlarım agrıyorr okadarr bırazda kasıklarım okadarr (((
Tatlım hiçbi belirtim yok ( cuma günü bat bakalımm[/
ayyy canım yaaaaa ınsallahhh guzell haberler alırız ama belırtıler olması lazım degılmı ? benımde bat 25 bendede bı belırtı yok sadece baldırlarım agrıyorr okadarr bırazda kasıklarım okadarr (((
Aminn canımmm inşallahh yaa :)) benimde kasıklarım ağrıo ama hasta olcakmışım gbi cuma bat ztn ona hazırlanıo heralde vücudum :))