- Konu Sahibi esmeringunlugu
Hanımlar internetten kan sonucuma baktım 1322.47 beta hcg çıktı çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de adetime üç gün kala (hamile olduğumu öğrendiğim gün yani) çok şiddetli bir karın ağrısıyla uyanmıştım sabah 6 da üstelik...20 dakka sürmüştü...çok korkmuştum. Vee aklıma hemen acaba hamile olabilir miyim? Diye sordum.onun dışında hiçbir belirti yoktu.hersey adet olacakmışım gibi ilerliyordu.kaldi ki planlı bir gebelik olmasına rağmen.allah bekleyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kimseyi evlat acısıyla yaşatmasın diyorum.Evet icimden boyle bir sey yapmak geldi. Her hamile kendi belirtilerini yazarsa belki gebelik bekleyen dostlarimizda kendilerine gore kiyaslayabilirler ama tabiki her hamilelik essizdir herkesin belirtisi farklidir ve kimisinde hic belirtide olmayabilir.
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)
Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur
Cok erken yapmissin cnm testiMerhaba kızlar adetim 6 nisanda bata 11 gün kala kahverengi lekelenme oldu adet olur gibi çok hafif agrım vardı belimde ve kasıklarımda ikinci gün hiçbir yerim agrımadı iki gün sürdü lekenme . Dün gögsüm şişti bugünde hafif batma var ucu acıyor dokununca .ishal agrısı gibi arada çok agrıyor karnım 15 20 dakika sürüyor. Adetime bir hafta kala test yaptım negatif çıktı birde dün yaptım o da negatif çıktı belki erkendir diyorum bazende ayaktayken çarpıntım oluyor. Lekelenme ilk defa oluyor umutluyum açıkçası inşallah yanılmam bebeğim benimledir. Rabbim tüm isteyenlere versin evlatsız kadın olmasın
Evet sabredrmedimCok erken yapmissin cnm testi
Ovulasyon testini bende yaptimda canim cift cizgi den sonra siliklesmeye baslayinca catliyor diyorlar sen ne zamanlari degerlendirdin bu arada hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallahBende hamile kalmadan önce bütün belirtileri ezberlemiştim forumlardan. Kasım ayında 1 düşük yasadım onda hiç bir belirti yoktu diyebilirim duzensizdi adetim. 6 haftalıkken kaybettim. Allahın iZniyle şimdi yeniden hamileyim, ovulasyon testi kullanıyordum ve bu ay cok az çalışma olmuştu acıkcası umudum yoktu öZellikle şüpheli ilişkiden 1-2 gün sobra sağ kasığımda ara ara şiddetli ağrı olmuştu temizlik badana felamda yapıyorduk yorgunluğa bağladım daha adetim gelmeden kadıklarım ağrıda gögüs hassasiyeti yoktu bende bide bas dönmesi tansiyon düşmesi yaşadım ve idrar daki renk değişikliği koku hassasiyeti ve test yaptım sabaha beklemiş testim adetten 3 gün önce ögrendim o gunde kan verdim kesinleşti nasipse yarın kalp atışına gideceğiz inş rabbim herkese nasip etsin.
Amin canım inş hayırlısı ile allah isteyen herkese nasip etsin. Ben çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi günü oldu ve sanırım o tuttu çünkü o ilişkiden sonra vucudumdaki değişikliği hissettim bir de gece diye sartlandırmayın kendinizi. Gündüz daha etkili olduğunu düşünüyorum ben hoş bınlar vesile Rabbim nasip ettiyse ne desek boş bol bol dua. Dediğim gibi nasipse tutuyor zaten . Ben kilo vermeye çalıştığım için 3 aydır aklımda cocuk yok sadece diyet ve kilo vardı sanurum en buyuk etken aklımdan atmamdı.Ovulasyon testini bende yaptimda canim cift cizgi den sonra siliklesmeye baslayinca catliyor diyorlar sen ne zamanlari degerlendirdin bu arada hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah
Bizde ayni sekilde cift cizgiden sonraki gun ya zaten bizimkinin isinden dolayi bide bende calisiyorum cok geceye kalmiyor o is haftasonuda gündüz dedigin gibi bu ay bende kafamdan atmistim hani olsun yada olmasin saglikli olayim da dedim yumurtam gelisti suanda da ayni duygulardayim cok şükür Rabnim e birakiyorumAmin canım inş hayırlısı ile allah isteyen herkese nasip etsin. Ben çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi günü oldu ve sanırım o tuttu çünkü o ilişkiden sonra vucudumdaki değişikliği hissettim bir de gece diye sartlandırmayın kendinizi. Gündüz daha etkili olduğunu düşünüyorum ben hoş bınlar vesile Rabbim nasip ettiyse ne desek boş bol bol dua. Dediğim gibi nasipse tutuyor zaten . Ben kilo vermeye çalıştığım için 3 aydır aklımda cocuk yok sadece diyet ve kilo vardı sanurum en buyuk etken aklımdan atmamdı.
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım bende kahverengi lekeden umutluyum kana dönüşmediği sürece korkma kahverengi lekedenbende adet olacakmışım gibi agrı oldu 5gün once normalde gpguslerim adet olunca dokunamıyordum o agrıda yok oldu adetden bir gün önce kahverengi akıntı geldi bide beyaz akıntım cogaldı adet günüm geçtı test yapdım veeee pozitif çooook şukr darısı tüm isteyenlere İnşAllah gerçi bu kahverengi leke çok korkutuyo ama bakalım Allah sag salim kucagıma Almayı nasip etsin İnşAllah
çok sagol canım Amin çok degil ama gün içinde parmak ucu boyda geliyorr çok korkuyorum bişey olur diye(sen peki hamilemisin canım?Allah kucağına almayı da nasip etsin canım bende kahverengi lekeden umutluyum kana dönüşmediği sürece korkma kahverengi lekeden
çok sagol canım Amin çok degil ama gün içinde parmak ucu boyda geliyorr çok korkuyorum bişey olur diye(sen peki hamilemisin canım?
sanırım bekleyişdesin İnşallah yüzün güler canım hamile olursunçok sagol canım Amin çok degil ama gün içinde parmak ucu boyda geliyorr çok korkuyorum bişey olur diye(sen peki hamilemisin canım?
Henüz bata 4 gün var ama birkaç gün önce kahverengi lekelenmem oldu iki gün sürdü yerleşme kanaması diye umuyorum başka sorunum yoktu zaten dediğim gibi araştırdım kahverengi leke kana dönüşüp devam ederse sıkıntı sadece yoksa normal hiç kafaya takmaçok sagol canım Amin çok degil ama gün içinde parmak ucu boyda geliyorr çok korkuyorum bişey olur diye(sen peki hamilemisin canım?
teşekkürler canım yardımın için İnşAllah sende hamilesindir yerleşme kanamasıdır sendede muhtemelen bide qaz oluyordu karnımda aşırı uyku ben normalda çok uyuyan biri degilimdir)Henüz bata 4 gün var ama birkaç gün önce kahverengi lekelenmem oldu iki gün sürdü yerleşme kanaması diye umuyorum başka sorunum yoktu zaten dediğim gibi araştırdım kahverengi leke kana dönüşüp devam ederse sıkıntı sadece yoksa normal hiç kafaya takma
İnş canım benimde çok fazla gaz sorunum varteşekkürler canım yardımın için İnşAllah sende hamilesindir yerleşme kanamasıdır sendede muhtemelen bide qaz oluyordu karnımda aşırı uyku ben normalda çok uyuyan biri degilimdir)
İnşAllah hamilelikden kaynaklanıyordur canım stress yapma sakınİnş canım benimde çok fazla gaz sorunum var