- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
faydalı bi konu açmışsın herkes senin gibi yazabilir aslında :)Şen'de hayırlısıyla kavuş bebeğineEvet icimden boyle bir sey yapmak geldi. Her hamile kendi belirtilerini yazarsa belki gebelik bekleyen dostlarimizda kendilerine gore kiyaslayabilirler ama tabiki her hamilelik essizdir herkesin belirtisi farklidir ve kimisinde hic belirtide olmayabilir.
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)
Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur
Adetim yarın ama sadece bi kez açık pembe akıntı geldi sonra yine açık kahverengi akıntı geliyo bi beyqz oluyo bi kahverengi 3. Gün bugün. Dün belim ağrıdı dedim kesin adet olcam şimdi bişey olmadı azcık midem se bulaniyo. Gece de çok terlemisim uykumda nedir kızlar bunlar
Amin canım bi kez kimyasal gebelik geçirdim onda akintim siyahtı meğerse düşük yapıyormusum. Adetim de normalde böyle başlamaz direk başlarBi yarını bekle adet olmazsan test yaparsın. Allah gönlüne göre versin
İdrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oluştu test pyro clınıce
İnşLlah rabbimin izniyleAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
maşallah rabbim nazarlardan korusun :) darısı başıma ve tün isteyenlere inşallah adetn kaç gün geçti canımİdrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oluştu test pyro clınıce
Adet günüm bugünmaşallah rabbim nazarlardan korusun :) darısı başıma ve tün isteyenlere inşallah adetn kaç gün geçti canım
anladım canımAdet günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?